FOTBAL  »  Superliga  »  UEFA

Încă un român la UEFA? Anunțul făcut azi: "Am niște oferte"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 18:48

Florin Prunea a plecat de la CSM Poli Iași după 5 ani și jumătate petrecuți în conducerea clubului, unde a ocupat funcția de președinte. 

Deși are câteva oferte din Liga 1, Florin Prunea e mai tentat de o aventură în străinătate. 

Sunt șanse mari ca fostul portar al naționalei să ocupe un post în organigrama celor de la UEFA, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii. 

"Prima variantă este din străinătate. Nu le am cu antrenoratul. Va fi ceva legat de UEFA. Am niște oferte. Dar voi vedea", a zis Florin Prunea la TV Digi Sport.

La UEFA lucrează deja Ionuț Lupescu, dar și Cristi Chivu. Primul este președintele Comisiei Tehnice de la UEFA, în timp ce al doilea a devenit recent observator tehnic.   

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
127939151042796
Marcello Kazan  •  20 Iunie 2017, 08:10

Prunea la UEFA... chiar daca se va intimpla, E O ABERATIE TOTALA... Un om lipsit de educatie si un fost fotbalist a carui "valoare" a oscilat intre MEDIE si MEDIOCRU... Dar nu m-ar surprinde sa-l vad la UEFA pentru ca mediocricatea isi face loc peste tot...

ortega
ortega  •  19 Iunie 2017, 21:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close