FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un transfer reuşit de CFR Cluj: "Nu am mai avut aşa ceva în România"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 15:55

Gilvan Souza Correa, ultima oară la Goianiense, e ultima achiziție a clujenilor. Un apărător central de 28 de ani, care a semnat pe 3 sezoane.

Negocierile cu Astra pentru Alex Ioniță bat deocamdată pasul pe loc, așa că ardelenii au dat lovitura în Brazilia, de unde și-au luat fundaș central.

Este vorba despre Gilvan Souza Correa, liber de contract după ce sezonul trecut a evoluat la Atletico Goianiense, împrumutat de Londrina Esporte Clube PR. Pentru apărătorul de 28 de ani este prima ieșire în afara granițelor țării sale, unde a mai jucat la Iraty, Ponte Preta, Ceara și Paysandu.

Aflat deja în Spania, Gilvan a efectuat vizita medicală și a semnat pe 3 ani înainte de a se alătura lotului condus de Dan Petrescu în cantonamentul de la Valencia.

El a fost descoperit de managerul sportiv Bogdan Mara în timpul unei deplasări în Țara Cafelei: "Mă dusesem să văd alt jucător, dar l-am remarcat pe el. Este căpitan de echipă, jucător de serie A din Brazilia, ceea ce nu cred că am avut până acum în România. De mâine intră în programul nostru". 

1.350.000 €a investit până acum CFR în achizițiile lui Costache (700.000), Țucudean (450.000) și Bordeianu (200.000). Mailat a venit gratis

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Ianuarie 2018, 09:42

Daca tot nu pot sa-l aduca pe Ionita ,atacant au adus un ..fundas. Fain .Din tara cafelei. Si daca e pana acolo de ce nu l-au luat pe Eric? Tot din tara cafelei si jucator bun ,verificat. Oricum CFR are prea multi fotbalisti. Pare ca a devenit FCSB.

onduku
onduku  •  13 Ianuarie 2018, 16:58
Postat de unico_biancorossi pe 13 Ianuarie 2018, 16:29

24 de apariţii a cheltuit Arsenal în sezonul 2012-2013 doar pe salarii, cu 87 de milioane mai mult decît au încasat "tunarii" din drepturi TV Stupid. AB, stupid, chiar prost.

Poate Arsenal de Sarandi.

saviola2_8
saviola2_8  •  13 Ianuarie 2018, 16:41

Interesant, se pare ca brazilianul a fost si capitanul lui arsenal:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează