FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trei dinamoviști se luptă pentru banderola de căpitan! Miriuță anunță: "Eu decid"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 10:16

După plecarea lui Paul Anton la Anji, Dinamo a rămas fără căpitan, iar antrenorul Vasile Miriuță anunță că el va decide cine va purta banderola.

"Sunt trei jucători din care voi alege căpitanul. Sunt Hanca, Filip și Nedelcearu. Dintre cei trei voi alege căpitanul şi vice-căpitanul. Pe la toate echipele la care am fost, eu am pus căpitanii", a spus Miriuță la TV Telekom Sport.

Fundașul Steliano Filip a fost căpitan la Dinamo, înainte de revenirea lui Paul Anton, în timp ce Ionuț Nedelcearu a purtat banderola în mandatul lui Cosmin Contra. 

 "Nu suntem nici pe plus, dar nici pe minus după această campanie de transferuri. Au venit doi jucători buni, care pot suplini plecarea lui Paul Anton, Monroy şi Dan Nistro. Nu ne mai dorim transferuri. Nu mai avem nevoie de niciun jucător" Vasile Miriuță

Cine trebuie să fie căpitanul lui Dinamo?

Steliano Filp
Ionuț Nedelcearu
Sergiu Hanca

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  13 Ianuarie 2018, 18:10

ERIK NU SE POATE REFUZA ....!!!!! NU PUTEM STA INTR-UN INCHIZATOR CARE N-A JUCAT DE 7 LUNI ....!!!! DECI INCA UN INCHIZATOR .....!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează