FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA

SUPERAMICAL! Duel Mircea Lucescu - România » Când și unde va avea loc meciul: "Ambele echipe au nevoie de un nou început"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 21:37

Naționala de fotbal a României va juca un meci amical împotriva reprezentativei Turciei în luna noiembrie, pe noul stadion din Craiova.

Mircea Lucescu ar urma să vină cu naționala Turciei la Craiova pe 10 sau pe 14 noiembrie, data încă n-a fost fixată, dar se știe că meciul va avea loc cu siguranță, anunță TV Telekom Sport.

Ambele reprezentative au ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. FRF urmează să mai perfecteze o nouă partidă amicală în perioada următoare.

"Am dat acordul Federației din Turcia pentru acest meci amical, care se va juca la Craiova. Sper să facem acest meci. Ambele echipe au nevoie de un nou început", a declarat Mircea Lucescu azi, la venirea în România.

Așa arată noul stadion din Bănie

571771 photo 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  12 Octombrie 2017, 14:09

Il IvIuce va veni ca duşman, să joace împotriva României... Nu-i poate nimeni acuza pe cei care-l vor considera trădător de ţară.

adymartianul
adymartianul  •  12 Octombrie 2017, 09:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Octombrie 2017, 09:12

Eu zic sa nu ne grabim. Meciul va fi sigur intre Turcia si Romania. Despre duelul Lucescu-Romania inca sunt semne de intrebare. ;-)

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close