INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Eden Hazard a anunțat ce va face în ianuarie: "Asta nu e o opțiune!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 18:14

Eden Hazard (27 de ani) și-a exprimat de mai multe ori intenția de a venit la Real Madrid, dar a anunțat azi că nu va pleca de la Chelsea în această iarnă.

"Ultimii câștigători ai Balonului de Aur au venit din Spania, așa că probabil trebuie să mă mut și eu acolo. Am tot vorbit despre viitorul meu, dar nu e o opțiune pentru mine să plec în ianuarie de la Chelsea", a spus Hazard.

Hazard a fost mereu o țintă pentru Zinedine Zidane la Real Madrid și a rămas în atenția campioanei Europei și după plecarea francezului, datorită prestației foarte bune la Mondial. Este cel mai bun marcator în Premier League, cu 7 goluri în 8 meciuri.

Vezi și: Situație explozivă la Real Madrid! Florentino Perez s-a săturat de atitudinea lui Gareth Bale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  11 Octombrie 2018, 18:49

Sunt sigur ca Hazard citeste GSP asa ca ma simt obligat sa ii spun sa ramana la Chelsea cat poate de mult, sa joace fotbal de barbati adevarati, cu barbati adevarati, intre barbati adevarati. Prin alte parti desi se descurca cu ochii inchisi, e inghesuiala de balerini si plangaciosi care mai mult stau pe jos si se smiorcaie. :-))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează