INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Alarmă la "Casa Albă"! Real are un tur de coșmar în Spania » Cifre dezastruoase pentru echipa lui Zidane

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 11:41

Real Madrid a pierdut cu Villarrea, 0-1, iar trupa lui Zinedine Zidane riscă să piardă și locul de Ligă, statisticile condamnând antrenorul francez, care n-are nicio explicație pentru că ”mingea nu vrea să intre în poartă”. Benitez era demis la finele turului.

"Fără gol, fără noroc, fără explicații". Titlul din AS, ce include și reacția lui Zidane după eșecul istoric suferit, 0-1 cu Villarreal, developează criza interminabilă a Madridului. Nu neapărat de joc, pentru că Real și-a creat o droaie de ocazii în prima repriză, ci de rezultate și a golurilor datorate de Ronaldo, și din cauza căruia s-a ajuns ca locul de Ligă să fie în pericol. Marca a dezvăluit toate recordurile negative ale campioanei Spaniei. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Real Madrid - Villarreal

-5 față de Benitez!

Deși mai are de jucat restanța cu Leganés, va termina turul la o distanță astronomică de lider, 19 puncte, la victoria Barcei cu Sociedad, maximum în istoria blanca, peste decalajul cu Mourinho, 18, acum 5 sezoane.

Real a pierdut 22 de puncte, 5 egaluri și 4 eșecuri, mai multe decât în tot campionatul trecut. Și dacă va câștiga toate meciurile rămase nu va atinge 93 de puncte, cu care s-a încununat regină în 2017. Dar e mai aproape de retrogradare decât de primul loc. Realul lui Zizou are cu 5 puncte mai puțin decât trupa lui Benitez, demis chiar după etapa a 19-a. "Mingea nu vrea să intre în poartă și nu am explicații pentru asta", spune francezul.

Girona și Betis, succese în premieră

De 11 ani Madridul n-a mai legat două meciuri pe Bernabeu fără să înscrie, 0-3 cu Barça și 0-1 cu Villarreal, și două înfrângeri consecutive din ediția 2008-2009, Barça, 2-6, și Mallorca, 1-3. În acest tur, Betis, Girona și Villarreal au obținut rezultate istorice cu trupa lui Zidane, care își mai poate salva sezonul doar în Ligă.

11 șuturi, 4 cadratea trimis Cristiano Ronaldo din cele 21 ale lui Real spre poarta "Submarinului Galben". O dată a nimerit transversala

4 goluri după 18 partide are cel mai bun marcator blanco, Ronaldo, Bale și Isco. Niciodată în istorie, Real nu a avut golgeter atât de slab

32de puncte în 18 etape reprezintă cel mai prost parcurs reușit de Real din 2005-2006, cu Luxemburgo și apoi López Caro pe bancă

"Este o serie neagră. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, au alergat, au luptat și nu s-au resemnat. Sigur nu merităm pedeapsa asta, dar împreună ne vom reveni" Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează