INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK SPLIT (ÎN TUR 0-0), JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

Gigi Becali a analizat o fază din turul cu Hajduk și și-a dat seama că a greșit: "Acum văd"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 19:04

Gigi Becali a analizat faza din finalul partidei Hajduk și FCSB, scor 0-0, în care Olimpiu Moruțan a ratat dintr-o poziție bună, din interiorul careului, după o combinație rapidă cu veteranul Teixeira.

Inițial, în timpul intervenției telefonice de la Pro X, de după meci, Gigi Becali l-a "urecheat" pe Moruțan: "El a ajuns acolo, dar a arătat că este tânăr. La faza aia trebuia să dea gol. Putea să mai facă o fentă, sau să dea cu stângul mai puternic".  

La scurt timp, patronul  FCSB a reanalizat acțiunea și și-a schimbat părerea: "Acum văd. A fost o fază dificilă, avea 3 adversari în jur. Eu cred că a ales soluția ideală, cu exteriorul piciorului stâng. Trebuia probabil mai sus, la colțul lung".

Olimpiu Moruțan fost introdus în minutul 87 al partidei dintre Hajduk și FCSB, în locul căpitanului Florin Tănase. În puținele minute pe care le-a prins a ieșit în evidență, ratând și cea mai mare ocazie de gol a vicecampioanei României. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
blocatu
blocatu  •  11 August 2018, 07:57

stie ma, nebunul! asta pana acu` se credea mare antrenor, acum e si mare jucator! sau fost! sau viitor! bre , nea jj, ce nu intri bre matale pe teren? bagi pe Lutu in poarta (barem ala a jucat fotbal!), pe meme obligatoriu fundas (e obisnuit cu postul de la white gate!) pe mache inchizator (ca tot se pricepe sa care pianul pe scari!),pe ologu` de Dica cu picioarele lui scurte si cracanate il pui la trasat marcajul terenului si pe nepotu` matale, ala de e cica patron, sageata! pardon, atacant, ca sageata l-ai bagat deja si nu a facut nici o branza! de oaie! si ai rezolvat problema! o sa ai ceva probleme cand va trebui sa iti pui singur clauza de sute de milioane, dar eu zic ca daca prinzi primavara europeana, cu investitii minime, te ia astia de la la Barcelona!o sa iti zica noul Mbappe tie! sau noul Mboule! ce morutan, ce alibec , ce...ce....? pai aia stiu fotbal?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  10 August 2018, 22:37
Postat de baruch pe 10 August 2018, 22:27

incredibil, mai are putin si-l invata pe morutan cum sa joace...da' sa-si bage nepotii in teren, aia care se afiseaza prin "libertatea". ce mare branza sa dai cu piciorul in minge, cand esti din vita lui becali?

Vă salut domnule. A început Premier League. Nu urmăriți?:) https://s22.postimg.cc/eyw8uub01/Screenshot_2018-08-10-21-35-12.png

baruch
baruch  •  10 August 2018, 22:27

incredibil, mai are putin si-l invata pe morutan cum sa joace...da' sa-si bage nepotii in teren, aia care se afiseaza prin "libertatea". ce mare branza sa dai cu piciorul in minge, cand esti din vita lui becali?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează