INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

Corespondență GSP din Turcia // Fenomenele meteo extreme au oprit amicalul lui Șumudică din Turcia: "Voiam să jucăm fotbal, nu polo!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 15:57

Kayserispor, echipa lui Marius Șumudică, a disputat azi un amical în Turcia cu Șanliurfaspor, însă partida a fost întreruptă prematur din cauza condițiilor metro extreme.

Ploaia torențială nu a permis celor două echipe să termine partida, care a fost oprită definitiv de arbitru în minutul 55, când scorul era egal, 1-1.

Din legiunea fotbaliștilor din Liga 1 care au ajuns la Kayseri a evoluat doar Fernando Boldrin, fostul mijlocaș al Astrei și al FCSB-ulul.

"Era aiurea să mai continuăm. Riscam accidentări sau mai știu eu ce. Oricum, se adunase o stare de oboseală în rândul jucătorilor după 3 meciuri amicale în patru zile. Voiam să jucăm fotbal, nu polo", a declarat Șumudică, în exclusivitate pentru GSP.ro.

"Ioniță e cel mai valoros din România"

"Șumi" a comentat și situația complicată în care se află Alexandru Ioniță II la Astra Giurgiu, fotbalistul de 23 de ani fiind în prezent trimis la echipa secundă. 

"Îl văd cel mai valoros tânăr fotbalist din România acum, mi-ar plăcea să plece în străinătate. Nu mai polemizez în războiul vedetelor", a adăugat Șumudică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  11 Ianuarie 2018, 18:35

Pacat sumi ca ai ales sa termini contractul cu astra. Mare nemernic nicolaie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează