INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

UPDATE/VIDEO + FOTO Din nou haos în Grecia: golul anulat lui Varela a oprit PAOK - AEK Atena în prelungiri! Imagini ȘOCANTE: patronul lui PAOK a intrat pe teren înarmat cu un pistol!

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2018 21:55

PAOK Salonic - AEK Atena, meciul care putea schimba liderul în Grecia, a fost întrerupt în minutul 90, la scorul 0-0, după un scandal izbucnit în urma golului anulat lui Varela. În acest moment, meciul e suspendat.

23:30

Informații de ultimă oră din Grecia: arbitrul ar vrea să reia meciul în această seară, dar cei de la AEK Atena refuză să mai intre pe teren. 

Acest sfârșit de campionat e o nebunie absolută în Grecia. La două săptămâni după ce PAOK - Olympiakos a fost suspendat chiar înainte să înceapă, "șocul" decisiv pentru titlu, PAOK - AEK, s-a întrerupt în această aseară în ultimul minut. 

Extrem de nervoși

Pentru a fi în cea mai bună poziție, scăpând spre primul titlul după 33 de ani, PAOK avea nevoie de o victorie în această aseară, în fața principalei rivale. Ar fi fost din nou lider, cu un punct avans. 

De la început, a fost tensiune. Atacat cu un tackling agresiv aproape de tușă, Léo Matos, fundașul dreapta al lui Luce, i-a răspuns adversarului, călcându-l cu crampoanele pe abdomen. Ambii s-au prăbușit pe gazon. Matos a primit cartonaș galben, enervându-l pe Răzvan, care a sărit ca ars. S-a liniștit însă repede.
Așa s-a jucat pe "Toumba". Foarte nervos, mai ales PAOK. Ambele echipe au avut câteva ocazii bune de gol, dar niciuna nu s-a desprins. 

Mauricio, în ofsaid

În final, nebunia a aprins Salonicul. În minutul 90, Varela a înscris la un corner. PAOK a înnebunit de fericire. Inițial, arbitrul Kominis a validat golul. Apoi, la protestele oaspeților, s-a dus la margine, pentru a discuta cu asistentul. Mauricio, mijlocașul gazdelor, era în ofsaid când Varela a lovit mingea. Nu a atins-o, însă a părut că vrea să o trimită în plasă. A influențat sau nu faza?

paokgkol 5

Lubos Michel a sărit la "central", Savvidis a intrat înarmat!

După șapte minute, "centralul" și tușierul nu se hotărâseră. Totuși, voiau să anuleze golul. Lubos Michel, fostul arbitru slovac, actualul director sportiv al lui PAOK, a pătruns pe gazon, împingându-l pe Kominis și cerându-i să suspende meciul.

În urma lui, venea tunând patronul Ivan Savvidis, păzit de doi bodyguarzi. A vrut să sară la "central". Jucătorii au încercat să-l calmeze. Mai ales Varela. 
Savvidis, care avea un pistol la brâu, le-a făcut semn alb-negrilor să plece la vestiare. S-a războit și cu oficialii lui AEK. Și el, și Răzvan, și fotbaliștii s-au retras la cabine. Cu meciul suspendat. 

 

LIVE » PAOK Salonic - AEK Atena 0-0
Click AICI pentru liveTEXT

Echipele de start:

PAOK: Paschalakis - Matos, Varela, Crespo, Vierinha - Mauricio, Canas - Campos, Pelkas, Limnios - Prijovici
Rezerve: Rey, Azevedo, Biseswar, Koulouris, Mak, Malaezas, Stakhov
Antrenor: Răzvan Lucescu

AEK Atena: Barkas - Bakakis, Vranjes, Lambropoulos, Hult - Simoes, Kone - Galo, Livaja, Bakestas - Araujo
Rezerve: Tsintotas, Tzanetopoulos, Christodoulopoulos, Galanopoulos, Giakoumakis, H. Lopes, M. Shojaei
Antrenor: Manuel Jimenez Jimenez

 
 

Vezi și: Răsturnare de situație! Veste uriașă primită de Răzvan Lucescu » Ce au decis grecii chiar înainte de derby-ul pentru primul loc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
christiano0
christiano0  •  13 Martie 2018, 11:46

E o faza foarte grea. Va dati seama daca si arbitrii meciului au parlamentat 7-8 minute. Jucatorul e in offside si iti manifesteaza intentia sa joace balonul. Dar nu il atinge. Faza foarte grea, ma repet. Dar daca tusierul nu a ridicat steagul si arbitrul a validat golul, de ce s-au sucit dupa aia ??!!!

771545396317549
Eugen Iustin  •  12 Martie 2018, 10:59

offside mai clar nu am vazut.

nicelove
nicelove  •  12 Martie 2018, 10:25

Din corner pt tine...

Vezi toate comentariile (77)
Comentează