INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

VIDEO Răzvan Lucescu, categoric după a 14-a victorie consecutivă: "Să le fie clar tuturor" + Cine e superjucătorul din lotul lui PAOK

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 17:56

 PAOK Salonic a obținut ieri a 14-a victorie consecutivă în toate competițiile (vezi aici detalii), iar Răzvan Lucescu vorbește despre secretul succesului și numește jucătorul-surpriză din lot.

...despre programul încărcat din perioada următoare: "O să jucăm cu Panionios și ne gândim doar la asta. Nu contează că jucăm marți, joi, sâmbătă sau duminică în Cupă. Ăsta este jobul nostru, asta trebuie să facem. Trebuie să respectăm tragerea la sorți. Asta e situația. Nu-mi pasă de adversarul din Cupă, de ce se va întâmpla. Asta să le fie clar și jucătorilor. Ne gândim doar la meciul următor. Rezultatele astea sunt meritul muncii. În fiecare zi antrenăm partea tactică. Poate vi se pare plictisitor, dar asta e cheia succesului nostru".

...despre relația cu fanii lui PAOK: "Să fiu sincer nu ascult versurile scandărilor. Aud stadionul cântând pentru PAOK. Asta e cel mai important. Jucătorii sunt actorii principali. Pe ei trebuie să îi încurajeze, nu pe mine"

...despre lotul lui PAOK: "Diego Biseswar e unul dintre jucătorii pe care orice antrenor din lume l-ar dori. Are niște calități incredibile, un talent unic. Avem o mulțime de variante ofensive. Pelkas și Mak sunt mereu la un nivel foarte înalt. Trebuie să păstrăm acest ritm, să intrăm în teren cu aceeași atitunde ca astăzi".

Diego Bisewar este un mijlocaș ofensiv olandez în vârstă de 29 de ani. A mai evoluat de-a lungul carierei la Feyenoord, Heracles și Kayserispor. 

 conferința de presă de la finalul partidei cu AEL Larissa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Februarie 2018, 06:23

Important e ca rupe la fotbal, nu la engleza. Conte si Pochhettino vorbesc modest engleza, dar sunt toba de fotbal .

1391972634181505
Adrian Popescu  •  13 Februarie 2018, 20:19

Ce bine ca unii dintre noi stiu limbi straine, au studii dar mai ales tastatura la calculator deformata de la luptele”castigate”cu valorile

1029294217109044
Marinescu Marius  •  13 Februarie 2018, 20:07
Postat de ionnis pe 13 Februarie 2018, 19:53

rupe la engleza razvan :)) e mai tare ca halep, morosanu, sumudica :)) tu da bi da best

nu trebuie sa iti pui mintea cu un oltean,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează