SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, LA PRIMUL GRAND SLAM

VIDEO Simona Halep oprită de poliție la ieșirea din Aeroportul Otopeni: "Ai depășit viteza legală"

Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 17:41

Simona Halep a ajuns astăzi în România, iar aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni. După ce a oferit mai multe declarații, în fața a peste 100 de jurnaliști, Simona a părăsit aeroportul alături de familia sa.

Mașina în care se afla a fost oprită de poliție în afara aeroportului, iar unul dintre polițiști a felicitat-o pe jucătoarea care a câștigat Roland Garros.

"Ai depășit viteza legală la Paris! Avem o poză cu momentul în care ai câștigat primul set, mingea trimisă de tine a prins o viteză de 172 de km/h. Noi, acum, nu-ți mai dăm puncte penalizare, că ai destule luate la Paris. Lângă mine o am pe Loredana Dinu, campioana olimpică la scrimă.

Îți urăm mult succes, să fii numărul 1 cât mai mult timp. Noi vom fi alături de tine și la bine, dar și la rău. Îți mulțumim pentru această bucurie, chiar de ziua mea a fost și mi-ai făcut un cadou foarte plăcut. Succes la următorul turneu!", i-a spus unul dintre polițiști Simonei.

Tot astăzi, de la ora 20:00, Simona Halep va prezenta trofeul fanilor români, într-un eveniment care va avea loc pe Arena Națională. (Detalii aici)

Vei fi diseară pe Arena Națională pentru a sărbători titlul câștigat de Simona Halep la Roland Garros?

Da, cu siguranță voi merge!
Nu, nu voi fi prezent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
bulletproof
bulletproof  •  12 Iunie 2018, 14:19

Asta mai bine ar sta-n banca ei, ca mănâncă banii nostri, degeaba !!!

kwd2015
kwd2015  •  12 Iunie 2018, 10:08
Postat de ticbis pe 11 Iunie 2018, 23:15

Ca sa nu mai pierd timpul cu tine, iti postez aici comentariul pe care l-am facut pe celalalt articol: Hai sa-ti explic cum sta treaba asta, poate pricepi :)) In 30 de ani am batut lumea asta in lung si in lat; peste tot, cand spuneam ca sunt roman, invariabil aia imi recitau trei nume: Ilie Nastase, Gheorghe Hagi si Nadia Comaneci! Nimic altceva... bine, mai aminteau de Dracula, dar asta n-a jucat nici tenis si nici fotbal :))) Nici vorba de Patzaichin, Lipa, Cusmir, Camataru (gheata de aur, nu?), Balaci, Dobrin sau Gabi Szabo... Nici de Cristina Neagu n-au auzit! Atat stiu strainii despre Romania! Cand le aminteam numele lui Tiriac, se loveau peste frunte: "aaa, da, il stiu, a fost managerul lui Boris Becker!" Se uitau crucis la mine cand le spuneam ca Tiriac a fost tenisman si a jucat la dublu alaturi de Ilie Nastase... nu ma credeau! Ei bine, incepand de astazi, la tripleta Hagi, Nadia si Nastase, s-a adaugat un al patrulea nume: Simona Halep! Ca-ti convine tie sau nu, e treaba ta; deal with that!!! Asta e realitatea, n-am ce sa-ti fac! Capisci???

deci ai fost ospatar pe vas de croaziera. mare ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sala_dalles
sala_dalles  •  11 Iunie 2018, 23:20

dati-ii la gioale

Vezi toate comentariile (26)
Comentează