SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

Simona Halep și-a aflat prima adeversară de la Shenzhen! Maria Sharapova va întâlni o româncă în primul tur

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 09:51

Simona Halep, liderul din clasamentul WTA, o va întâlni în primul tur al turneului de la Shenzehn pe jucătoarea americană Nicole Gibbs (110 WTA). Turneul chinez are loc în perioada 31 decembrie - 6 ianuarie.

Va fi primul meci jucat între Halep și jucătoarea de 24 de ani originară din Cincinnati, care nu și-a trecut până acum în palmares niciun titlu WTA

Mihaela Buzărnescu, revelația anului 2017 și ocupanta locului 59 în ierarhia WTA, va avea parte de un meci de foc în prima rundă, contra rusoaicei Maria Sharapova (60 WTA), jucătoarea pe care nu a mai întâlnit-o până acum. 

Simona Halep ar putea să o aibă adversară în semifinale pe Irina Begu (43 WTA), care în primul tur va juca împotriva chinezoiacei Fangzhou Liu, deținătoarea unui wildcard.

Pe aceeași parte de tablou cu Mihaela Buzărnescu se mai află și Ana Bogdan (105 WTA), care în primul meci joacă împotriva Camilei Giorgi (80 WTA). Singurul meci disputat între Camila Giorgi și Ana Bogdan a avut loc în 2017, tot la Shenzhen, când italianca s-a impus în trei seturi în primul tur, 1-6, 7-6(5), 6-3.

Turneul de la Shenzhen este dotat cu premii totale în valoare de 750.000 de dolari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  30 Decembrie 2017, 19:25

Buzarnescu o va bate pe Sharapova.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează