Deputatul Cătălin Rădulescu: Solicit întrunirea CEX al PSD pentru a hotărî dacă mai susţinem echipa Tudose-Ciolacu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunţat, joi seară, pe Facebook, că va solicita întrunirea de urgenţă a Consiliul Executiv al PSD pentru a hotărî, după ”ieşirea necontrolata şi nestatutară a premierului Tudose”, social-democraţii vor mai susţine ”echipa Tudose -Ciolacu la guvernare”.

2497 afișări
Imaginea articolului Deputatul Cătălin Rădulescu: Solicit întrunirea CEX al PSD pentru a hotărî dacă mai susţinem echipa Tudose-Ciolacu

Rădulescu: Solicit întrunirea CEX al PSD pentru a hotărî dacă mai susţinem echipa Tudose-Ciolacu

”Bravo, Carmen Dan, şah mat! Ca membru vechi, al partidului meu,PSD, solicit întrunirea de urgentă a CEX -ului, pentru a hotărî , dacă , după ieşirea necontrolata şi nestatutară a premierului Tudose , mai susţinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare , şi dacă după ieşirile repetate in mass- media , contrare pozitiilor partidului , şi insubordonarea fata de deciziile partidului , mai pot fi menţinuţi in funcţie , aceşti doi colegi , care nu au înţeles nici in ultimul ceas , ca nu au ajuns prin niciun concurs in aceste funcţii , ci au fost puşi acolo de către partid şi ca sa realizeze programul partidului”,a scris deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Cătălin Rădulescu a afirmat că susţinerea şefului Poliţiei Române de către premier îl determină să solicite CEX al PSD retragerea sprijinului pentru echipa ”Tudose-Ciolacu”.

”Gravitatea , susţinerii Şefului Poliţiei Romane , care e vinovat de foarte multe lucruri ( care au culminat cu pedofilul poliţist , cunoscut de către acest domn Despescu ) ,asumat de colegul Ciolacu , ma determina sa solicit CEX -ului cât şi colegilor parlamentari PSD , retragerea sprijinului politic pentru echipa formată din colegii nostrii Tudose -Ciolacu , pentru afectarea imaginii partidului nostru in rândul electoratului PSD , pentru scandalurile repetate in spaţiul mediatic , pentru atacurile repetate împotriva unor colegi miniştrii ( Rovana Plumb, Sevill Shaideh , Carmen Dan , Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea ), pentru insubordonarea fata de deciziile partidului şi fata de Preşedintele partidului , pentru nedemiterea consilierului personal al premierului Tudose , domnul Piperea , care a cerut schimbarea preşedintelui Dragnea, şi pentru neasumarea legilor justiţiei. Nu am câştigat simpatia a milioane şi milioane de cetăţeni ai României , ca nişte colegi sa ne facă sa pierdem in fiecare zi ,şi sa ne afecteze sistematic imaginea”, a mai spus Rădulescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici