Tăriceanu: Dragă Viorica, n-ai cum să educi toţi neaveniţii din politică

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că un memorandum pentru mutarea unei ambasade nu are cum să constituie tema unui dosar penal, dar în situaţia actuală din justiţie mesajul este spre prudenţă, deoarece unii se tem de suspendarea premierului.

629 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Dragă Viorica, n-ai cum să educi toţi neaveniţii din politică

Tăriceanu: Dragă Viorica, n-ai cum să educi toţi neaveniţii din politică

"Atâta vreme cât vom rămâne pe baricade, fiecare atitudine va fi amplificată de ceilalţi. Există suspiciuni, bănuieli permanente. Eu am auzit colegi care erau îngrijoraţi de o suspendare a premierului pe chestiune plângerii cu mutarea ambasadei. I-aş fi spus premierului, dragă Viorica, n-ai cum să-i educi pe toţi neaveniţii din politică. Mai sunt şi tâmpiţi şi demenţi. Asta e. Pădurea e plină de lilghioane. Asta era într-o situaţie normal. Acum i-aş spune – e bine să fim prudenţi. Nu se ştie niciodată", a declarat Căşin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Acesta a mai precizat că lucrurile trebuie clarificate cât mai urgent, în contextul în care România va prelua preşedinţia Consiliului UE:

"Trebuie la nivelul societăţii iniţiat un demers de recoagulare. Sigur că vine la anul preşedinţia Consiliului UE. România nu se poate prezenta ca o ţară în care e deşirată o luptă dementă. Lupta aceasta e până la urmă mortală pentru ambele părţi", a afirmat Tăriceanu.

"Într-o situaţie de conflict cum suntem acum, mi-e greu să cred că unii se pot gândi la preşedinţia Consiliullui UE. Această Comisie de aflare a Adevărului poate ar tulbura niţel apele, dar ar fi necesară. Cred că e nevoie la nivelul opiniei publice, poate dintre cei care funcţionează la comandă, cărora li se văd epoleţii, o să continue acest demers de slăbire a ţării, dar un rol important îl văd la nivelul CSM şi să facă doar poliţie politică. De patru ani încoace dacă anumite lucruri le-ar fi spus se ajungea în situaţia de astăzi? Trebuie să existe un demers la nivelul leadearshipului politic", a afirmat preşedintele Senatului, la Antena 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici