România - Lituania se poate disputa cu casa închisă

Suporterii români sunt dornici să vadă la treabă reprezentativa României. În acest sens, au cumpărat un număr impresionant de bilete pentru partida din Liga Naţiunilor cu Lituania. Meciul va avea loc joi pe Arena Naţională, iar cu o zi înainte de meci au fost achiziţionate peste 32.000 de tichete.

714 afișări
Imaginea articolului România - Lituania se poate disputa cu casa închisă

România - Lituania se poate disputa cu casa închisă

Ultimul meci disputat în Bucureşti de naţionala României a avut loc anul trecut, în luna noiembrie. Reprezentativa noastră întâlnea Olanda într-o partidă amicală (scor 0-3). De atunci, terenul propriu a fost ales după zicala ”naţionala e a Românilor” şi, rând pe rând, meciurile de acasă au avut loc la Ploieşti şi Craiova. La aproape un an distanţă, seniorii se întorc pe cel mai mare stadion din ţară, iar acest lucru este resimţit prin numărul impresionant de bilete vândute pentru un adversar de un calibru teoretic mic. Potrivit sport.ro, cu o zi înainte de meci s-au vândut 32.000 de bilete, mai bine de jumătate din capacitatea stadionului.

România – Lituania, din Grupa 4 a Ligii Naţiunilor are loc joi, de la 21:45.

După două etape, selecţionata noastră se află pe locul 3, cu două puncte. Pe primul loc se află Muntenegru cu 4 puncte, iar pe poziţia secundă Serbia, cu acelaşi număr de puncte, dar cu golaveraj mai slab. Ultimul loc este ocupat de Lituania, cu 0 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici