PSD organizează un miting mare pentru susţinerea „familiei tradiţionale”

„Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting și am luat și astăzi decizia asta pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat Liviu Dragnea.

 

 

Și Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a vorbit despre organizarea unui astfel de miting.
 

„A fost o discuţie pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele şi vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat. Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului”, a spus Buzatu, precizând că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai.

 

„Va fi un miting de amploare. Data – în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor”, a precizat Buzatu.

 

 

Camera Deputaţilor a adoptat, în 9 mai 2017, cu 232 voturi „pentru”, 22 de voturi „împotrivă” şi 13 abţineri, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei pe tema definiţiei familiei, astfel că, potrivit propunerii de modificare, alineatul 1 al articolului 48 din Constituţie urmează să aibă următoarea formă: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed