Date companie
 
 
 
 

prognoza meteo - 21-25 noiembrie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2014
Categorie : Meteo
 

Vremea in tara

La noapte

Cerul va fi noros în jumãtatea de est a țãrii și vor mai fi precipitații în general slabe; vor fi ninsori locale în Carpații Orientali și Meridionali, precipitații predominant sub formã de ninsoare pe arii restrânse în Moldova și în estul și sudul Transilvaniei, mixte în Muntenia și mai ales ploi în Dobrogea. În restul țãrii cerul va fi parțial noros, iar spre dimineațã pe arii restrânse va fi ceațã. Vântul va mai prezenta intensificãri în zona montanã, iar în regiunile sud-estice va sufla moderat, cu intensificãri pe litoral. Temperaturile minime, mai scãzute decât în noaptea precedentã, se vor încadra între -3 și 4 grade.

Sambata

Cerul va fi temporar noros. Vor mai fi ninsori slabe pe arii restrânse la munte, va fulgui izolat în Moldova și Transilvania, iar în Muntenia, Dobrogea și estul Olteniei trecãtor se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1...0 grade în nordul și centrul Moldovei și 9...10 grade în extremitatea de sud-vest a teritoriului, iar cele minime între -5 și 3 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, mai ales în jumãtatea de vest a țãrii se va semnala ceațã.

Duminica

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în aceastã perioadã din an în majoritatea zonelor. Cerul va fi mai mult noros în estul, sudul și centrul țãrii; vor fi precipitații slabe, mai ales sub formã de ninsoare în Moldova, iar seara și noaptea în Muntenia și Oltenia, în special în dealurile subcarpatice ale acestor regiuni și pe arii restrânse în Transilvania. La munte local va ninge slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea local va fi ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade.

Luni

Vremea va fi rece pentru aceastã datã, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros și vor fi ninsori slabe, pe arii restrânse în Oltenia și cu totul izolat în Muntenia și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1...0 grade în Moldova și 8 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -8 și 1 grad, mai scãzute în depresiuni, pânã în jurul a -10 grade. Local se va semnala ceațã, mai ales dimineața și noaptea.

Marti

Vremea va fi în general frumoasã, dar în continuare rece mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, iar cele minime între -7 și 1 grad, mai scãzute în estul Transilvaniei. Local, în special în orele dimineților, se va semnala ceațã.

Vremea in Capitala


La noapte

Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații slabe, sub formã de ploaie și lapovițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã, mai scãzutã decât în noaptea precedentã, va fi de 2...3 grade.

Sambata

Cerul va fi mai mult noros și trecãtor vor fi condiții de precipitații slabe, predominant ploaie. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 5...6 grade, iar cea minimã în jurul a 2 grade.

Duminica

Cerul va fi noros și trecãtor, mai ales seara și noaptea vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimã va fi de 0...1 grad.

Luni

Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 5...6 grade, iar cea minimã de -4...-2 grade. Vor fi condiții de ceațã în cursul nopții.

Marti

Vremea va fi în general frumoasã, dar rece, în special dimineața și noaptea, când vor fi condiții de ceațã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 4...6 grade, iar cea minimã de -4...-2 grade.

 



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2