Champions League

Benfica intoarce rezultatul si castiga cu un gol imposibil pe terenul lui Atletico. Trei autogoluri intre Astana si Galatasaray

A doua victorie consecutiva in Grupa C pentru Benfica Lisabona, formatie care a avut puterea sa revina de la 0-1 si castige cu 2-1 in fata lui Atletico Madrid.

Angel Correa a deschis scorul la jumatatea primei reprize cu un sut in forta din interiorul careului dupa o pasa venita de la Antoine Griezmann.

Doar 13 minute s-au bucurat gazdele de avantaj, Nicolas Gaitan punandu-si in valoare stangul de exceptie cu un sut la coltul lung de asemenea din interiorul suprafetei de pedeapsa.

Acelasi Gaitan, jucator cu doua goluri in doua meciuri in acest sezon de Liga Campionilor, a pasat decisiv la reusita lui Guedes din minutul 51 dupa un contraatac rapid dezvoltat in flancul stang.

De exceptie si finalizarea lui Guedes, jucator care a reusit sa trimita mingea la coltul lung dintr-o pozitie aproape imposibila.

In primul meci al zilei, tocmai in indepartatul Kazahstan formatia locala FC Astana a obtinut primul punct din scurta istorie in Liga Campionilor dupa un 2-2 cu Galatasaray Istanbul.

Cu exceptia golului de 1-0 marcat pentru turci de Kisa, toate celelalte reusite ale meciului au fost autogoluri.

Mai intai Balta a reluat in propria poarta cu 13 minute inaintea finalului, pentru ca portarul gazdelor Eric sa scape copilareste mingea in poarta cu patru minute inaintea finalului de partida.

Astana a smuls in extremis un punct in minutul 89 dupa ce fundasul Carole a trimis in propria poarta in tentativa de a degaja o centrare venita din stanga.

Benfica are 6 puncte, Atletico urmeaza cu 3, iar Astana si Galatasaray au fiecare cate un punct.



Benfica intoarce rezultatul si castiga cu un gol imposibil pe terenul lui Atletico. Trei autogoluri intre Astana si Galatasaray