Liga 1

Dinamo bate Voluntariul si revine pe primul loc inaintea derby-ului cu Steaua

Victorie fara dubii pentru Dinamo in fata celor de la FC Voluntari, scor 3-1 (3-0), luni seara, in ultima partida a etapei a 4-a.

Meciul a fost rezolvat de “Caini” inca din prima reprize, cand Dinamo a marcat de trei ori intr-un interval de doar 15 minute.

Gnohere a deschis scorul cu o lovitura de cap din interiorul careului la centrarea lui Hanca de pe partea dreapta in minutul 11.

Dupa patru minute Filip majora avantajul lui Dinamo cu un sut pe jos din interiorului careului. Branescu a respins in fata executia lui Palic si Filip, atent, a impins mingea in poarta.

Lazar a facut 3-0 in minutul 26 din centrarea lui Hanca, a doua pasa de gol oferita de fundasul dreapta titularizat de Andone la acest meci.

Cei de la Voluntari au inceput meciul cu o mare ocazie ratata de Ivanovici in primele minute, la 0-0, dupa care au avut o bara prin Cernat din lovitura libera in minutul 32.

In partea secunda Dinamo a jucat la conservarea rezultatului, iar Voluntariul s-a apropiat periculos de poarta adversa in minutul 83, cand Branescu a facut dovada talentului sau respingand in corner la o faza iminenta de gol.

Oaspetii au marcat in cele din urma golul de onoare prin Ivanovici la ultima faza a meciului.

Dinamo revine pe primul loc in clasament si va aborda derby-ul de sambata cu Steaua de pe pozitia fruntasa a Ligii 1.



Dinamo bate Voluntariul si revine pe primul loc inaintea derby-ului cu Steaua