Skip to main content

Alex Banu, om cu opt ani de Pro TV, producător al promo-urilor Mediafax

 
Alex Banu, om cu opt ani de Pro TV, producător al promo-urilor Mediafax

Compania Mediafax va avea un om pentru promo-urile produselor din grup. Alexandru Banu, producător cu experienţă de opt ani în Pro TV, se alătură echipei Mediafax Group, unde se va ocupa de promo-urile video pentru toate produsele şi brandurile din portofoliul publicaţiilor din compania lui Adrian Sârbu.

Publicitate

Alexandru Banu a lucrat opt ani în Pro TV. Printre altele, a fost producătorul emisiunii Pro Motor şi producător general, timp de cinci ani, al postului muzical MTV. La Pro TV a lucrat şi pentru promo-urile unor emisiuni precum MasterChef, Vocea Româniai şi Românii au talent.

Alexandru Banu completează lista oamenilor cu experienţă de ani buni în televiziune care au intrat în agenţia de ştiri Mediafax.

La începutul acestui an au mai venit la Mediafax alţi doi producători. Este vorba de Ionela Bănărescu, fostul producător al emisiunii Clipa de fericire, profesionist cu o experienţă de peste 20 de ani de televiziune şi fost angajat al Mediafax (a fost printre primii oameni din compania lui Adrian Sârbu, acum 25 de ani) şi Dorin Brutaru, producătorul emisiunilor lui Robert Turcescu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Totodată, în echipa Mediafax a intrat şi Petriana Condruţ, fost EOD la B1 TV (Editor of the Day), om de televiziune cu experienţă în trustul Intact.

Carte de vizită Alexandru Banu:

  • Mai 2003 - ianuarie 2007. Editor la revista Playboy, în perioada în care aceasta era editată de Attica Media
  • Ianuarie 2007 - martie 2008. Editor al publicaţiei ProMotor.
  • Martie 2008 - până în 2016 - Pro TV. A intrat în postul TV la departamentul sport. Ulterior, pe lângă activitatea din departamentul sport, a fost producător, coordonator de proiecte speciale şi editor de conţinut digital la Pro TV. Printre altele, a lucrat la promo-urilor unor emisiuni precum MasterChef, Vocea României şi Românii au talent.
  • Producător al emisiunii ProMotor
  • Cinci ani Producător general MTV

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Un profesionist desavarsit! :)))))
  • Alexandru Banu Alexandru Banu
    'a lucrat la' si 'pentru' nu inseamna 'am facut'. Multumesc pt. intelegere!
  • Anonim Anonim
    Nu a facut niciun promo la Masterchef, niciun promo la Vocea Romaniei si niciun promo la Romanii au talent. Sa va fie rusine sa spuneti asa ceva. Si tie Alex pentru ca accepti minciuna asta.

Trimite un comentariu

sus