19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialWuhan: Irina Begu, în turul al doilea. Care este următoarea sa adversară

Wuhan: Irina Begu, în turul al doilea. Care este următoarea sa adversară

Irina-Camelia Begu, locul 26 WTA, s-a calificat în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan (China), după ce a trecut de Zarina Dias (Kazahstan), 42 WTA. Românca și-a aflat deja următoarea adversară.

Begu a eliminat-o pe Dias cu scorul de 7-6 (5), 7-6 (5), după o oră şi 45 de minute de joc. Pentru româncă, în turul al doilea, va urma o adversară chiar mai dificilă.

Begu o va întâlni, marţi, în jurul orei 10.00, în runda a doua a turneului, pe Roberta Vinci (Italia), 18 WTA și finalista de la US Open, care a învins-o, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-3, pe Danka Kovinici (Muntenegru), jucătoare venită din calificări şi poziţia 77 în clasamentul mondial.

Citește și Clasament WTA: Irina Begu a urcat pe cea mai bună poziție din carieră. Ce locuri ocupă româncele

Pentru Begu, 25 de ani, acesta este al patrulea duel din carieră cu Roberta Vinci, 32 de ani. Italianca are 3-1 în meciurile directe, ultima confruntare datând de la US Open 2014, când a învins-o pe Begu în turul al doilea.

La Wuhan, România va avea, în turul al doilea, trei reprezentante: Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (26 WTA) și Monica Niculescu (47 WTA).

Citește și Begu, campioană la Seul, dar cu gândul la Wuhan Premier 5

 

Cele mai citite

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă