ASTRA – CFR CLUJ 0-2 în etapa a 9-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a câștigat, duminică, meciul de la Giurgiu cu Astra, scor 2-0 și a făcut un pas important spre titlul de campioană a României.

13 mai 2018, 20:19
ASTRA – CFR CLUJ 0-2 în etapa a 9-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CFR Cluj a deschis scorul după doar 12 minute, când Radunovic a comis o gafă uriașă, i-a permis lui Hoban să ajungă la minge, acesta a pasat la Țucudean, care a împins mingea în plasă. În minutul 32 s-a făcut 2-0. Giurgiuvenii au bâlbâit o minge în careu, aceasta a ajuns la Omrani, care a tras puternic sub bară.

A doua repriză a fost mult mai slabă, ocaziile nu au mai fost atât de multe precum în prima repriză și meciul s-a sfârșit până la urmă cu victoria oaspeților. Cu această victorie CFR Cluj acumulează 47 de puncte, cu 4 peste FCSB, care are un meci mai puțin, pe care îl va juca luni cu Universitatea Craiova.

ASTRA – CFR CLUJ 0-2 (0-2)

Ţucudean 12, Omrani 32

ASTRA: Iliev – Butean, Bejan, Dandea, Polczak, Radunovic (20 L. Buş) – Al Stan, Takayuki (73 Dandea), Mrzljak (52 Balaure), Fl. Matei – Abang. Antrenor: Gh. Mulţescu.

CFR CLUJ: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Hoban, Culio, Bordeianu (61 Djokovic) – Deac, Țucudean (81 Costache), Omrani (85 Al. Ioniţă). Anrenor: D. Petrescu.