Cristian Ţopescu, BOALA SECRETĂ care L-A DISTRUS. „De doi ani ţinea asta ascuns!”

Cristian Ţopescu s-a stins din viaţă, marţi, la 81 de ani, după mai multe zile în care a fost internat la Spitalul Elias. Cel mai bun prieten al său a vorbit despre boala care l-a măcinat pe celebrul comentator sportiv.

17 mai 2018, 15:43
Cristian Ţopescu, BOALA SECRETĂ care L-A DISTRUS. „De doi ani ţinea asta ascuns!”

Cristian Gaţu, dublu campion mondial cu naţionala de handbal a spus că fostul comentator suferea de diabet de doi ani, dar nu a spus la nimeni.

Mesaj SFÂŞIETOR transmis de nora lui Cristian Ţopescu. „Asta îmi doresc pentru băieţii mei…”

Cristian Gaţu a fost unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Cristian Ţopescu.

Cristian Ţopescu a lăsat în urma sa o avere impresionantă. Ce pensie încasa fostul comentator sportiv

„Este o pierdere mare ca idol, dar şi ca prieten pentru mine şi presupun că şi pentru mulţi alţii. A suferit, Dumnezeu să-l ierte! A suferit în ultimele două săptămâni, dar a avut diabet de vreo doi ani şi nu a spus la nimeni. Pentru ultima dată l-am văzut duminică seara, când am fost în vizită. Şi coopera, arăta mult mai bine decât îl văzusem când am fost în vizită penultima dată, chiar aveam speranţe că va fi bine. L-am cunoscut încă din anii ’60. A fost lângă mine la toate momentele bune sau rele. De asemenea, am fost alături de el în toate momentele bune sau mai puţin bune. A fost alături când am câştigat Campionatul Mondial. Eu i-a fost alături când s-a căsătorit, când a avut copii”, a spus Gaţu pentru ProSport.