Dezvăluiri din dosarul Oanei Zăvoranu în care e acuzată de furt. Vedeta ar putea fi trimisă în judecată

Oana Zăvoranu a scăpat de poliţişti, dar a ajuns la mâna procurorilor. Dosarul în care Pepe o acuză de furt a fost trimis către Parchet, după ce poliţiştii au refăcut toată ancheta. Aproape un an de zile au reanalizat probele să vadă dacă Oana Zăvoranu a furat sau nu bani şi bunuri din casa fostului soţ. Acum, procurorii decid dacă rămân consecvenţi şi o absolv de vină sau o trimit în judecată. Şi trebuie să facă acest lucru până pe 10 august.

25 iul. 2015, 16:59
Dezvăluiri din dosarul Oanei Zăvoranu în care e acuzată de furt. Vedeta ar putea fi trimisă în judecată

Poliţiştii de la Secţia 10 de Poliţie au lucrat de aproape un an la dosarul în care Oana Zăvoranu a fost acuzată de Pepe de furt.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu îşi face site ca vedetele de la Hollywood. Ce vor fi obligaţi să facă viitorii ei iubiţi

Practic, ei au trebuit să refacă toate probele din acest dosar, audierile de martori şi de acuzaţi, asta după ce iniţial dosarul a fost închis de procurori cu o soluţie de neînceşperea urmăririi penale, potrivit România TV.

Pepe a fost nemulţumit de acest rezultat aşa că a cerut redeschiderea anchetei, obţinând acest lucru în instanţă, dar şi o urgentare a investigaţiei.

Poliţiştii şi-au încheiat acum treaba. Ei au trimis în această săptămână dosarul către procurori fără a face însă o propunere anume.

Citeşte şi UIMITOR. Oana Zăvoranu a dat peste o AVERE ascunsă într-un seif îngropat

Acum rămâne la atitudinea procurorilor să stabiliească dacă dispun trimiterea în judecată a Oanei Zăvoranu. Ei nu au însă foarte mult timp la dispoziţie pentru că pe 10 august expiră termenul-limită pe care Pepe l-a obţinut în instanţă dată până la care dosarul trebuie reanchetat, conform România TV.