Masterchef 2015: Care sunt provocările noului sezon

"MasterChef", cel mai urmărit show culinar din Romania, revine din toamnă la ProTV. Chef Patrizia, Chef Foa şi Chef Adrian Hădean sunt pregătiţi să dea startul unui nou sezon de excepţie, care îl va descoperi pe următorul MasterChef al Romaniei.

RomaniaTV.net
25 aug. 2015, 12:30
Masterchef 2015: Care sunt provocările noului sezon

MASTERCHEF 2015: Chiar dacă filmările au început deja, echipa pregăteşte un sezon de excepţie, de unde nu vor lipsi: probele în deplasare, invitaţii surpriză, preparatele demne de bucătăria MasterChef şi noi provocări, informează FoodStory.ro.

Dacă Chef Patrizia este extrem de optimistă în ceea ce priveşte noul sezon, gazda emisiunii, Răzvan Fodor, este sigur că sezonul cu numărul şase va fi cel mai spectaculos de până acum.

„Am început deja filmările pentru sezonul 6 şi îmi doresc ca actualii concurenţi să-mi demonstreze că îşi doresc cu adevărat să prindă gustul competiţiei culinare. Va fi un sezon extrem de bun, cu multe surprize şi provocări!”, a declarat Chef Patrizia.

„După primele episoade filmate, am făcut cunoştinţă cu o nouă serie de nebuni frumoşi, veniţi la MasterChef cu un gând comun, pasionaţi de bucătărie, dispuşi să facă totul pentru a câştiga marele titlu! Sigur va fi un sezon spumos şi cel puţin la fel de savuros ca celelalte sezoane!”, a adăugat Răzvan Fodor.

Citeşte şi  Fostul câştigător de la Masterchef, Ciprian Ogârcă, urmărit penal pentru vandalism VIDEO