MASTERCHEF. Vânătorul de vedete se chinuie să ia premiul cel mare. Ce femei cunoscute i-au trecut prin pat FOTO

Vă uitaţi la MasterChef şi nu ştiţi de unde să-l luaţi pe certăreţul concurent Tudor Aposteanu? Tânărul de 33 de ani a devenit cunoscut în showbiz datorită relaţiilor sale amoroase. Pe lângă gastronomie, Tudor mai avea o mare pasiune: femeile sexy şi pline de bani. Pe lista sa a fost şi Cristina, mezina Cameliei Şucu, supranumită "regina mobilei".

27 nov. 2015, 08:56

Acum învârteşte oale şi tigăi la MasterChef, show-ul difuzat în fiecare luni şi marţi la PRO TV, dar înainte Tudor Aposteanu învârtea femei pe degete, scrie click.ro. „Sunt atât de mişto, încât dacă n-aş fi atât de ocupat, mi-aş da întâlnire cu mine însumi”, asta era deviza lui Tudor Aposteanu (33 de ani), care profita la maximum de şarmul său şi făcea cucerire după cucerire, dobândindu-şi chiar titulatura de „vânător de vedete”.

Citeşte şi FINALA MASTERCHEF: Dintre CEI DOI se va alege CASTIGATOR MASTERCHEF 2015

Totul a început în urmă cu 6 ani, când i-a căzut în braţe o „pradă” consistentă: nimeni alta decât Cristina Şucu, fiica cea mică a Cameliei şi a lui Dan Şucu, cele mai importante nume în domeniul afacerilor cu mobilă. La vremea aceea, în 2007, Cristina nu împlinise nici 18 ani şi credea în iubirea sinceră şi dezinteresată, aşa că a fost la un pas chiar să se mărite cu Tudor. Surpriză! După doi ani şi 3 luni de relaţie, şatena i-a dat papucii iubitului ei, iar ceea ce a urmat a introdus familia Şucu într-o adevărată telenovelă.

Bărbatul părăsit era disperat să-şi recucerească jumătatea, aşa că a trimis presei o scrisoare-cearşaf, în care o implora pe moştenitoarea imperiului Şucu să se întoarcă la el şi dezvăluia detalii picante din intimitatea loc. „Câtă lume ştie că de ziua ta, anul acesta (2009, n.r.), după ce ai împlinit 18 ani, am plecat de la Fratelli şi în faţa bisericii din Floreasca te-am cerut de soţie în genunchi? Nimeni. Şi ai şi acceptat. Sincer, îmi pare rău că nu m-ai apreciat, bebe. Cu toate aceste lucruri, eu tot te iubesc. Este prima dată când îţi recunosc, cu lacrimi în ochi, am un tată milionar, care nu m-a ajutat nici măcar cu un client de când lucrez în asigurări, din 2004”, se plângea Tudor, care a făcut şi un apel disperat către cititorii acestui răvaş.

Citeşte şi Afacere profitabilă pentru un fost concurent Masterchef. Câştigă 25.000 de euro din prăjituri

Cu ele s-a iubit Tudor

„Rog pe toată lumea care citeşte această scrisoare deschisă să facă tot posibilul pentru a ajunge şi la iubita mea, «Inuţa» Şucu”. După ce şi-a dat seama că eforturile lui sunt în zadar, Tudor s-a orientat repede către o altă fată dintr-o familie bună: Ioana Voicu, fiica fostului deputat PSD Mădălin Voicu. Pe frumoasa brunetă ar fi cucerit-o în 2011, cei doi fiind văzuţi împreună la mai multe petreceri mondene. N-a mai trecut mult, iar don juan-ul Tudor Aposteanu a fost văzut la braţul unei alte tinere, dorită de mai toţi bărbaţii: superba Nicoleta Macarencu, cea care în 2010 s-a dezbrăcat în revista Playboy. Cu senzuala blondă a bătut recordul de cea mai scurtă relaţie: o lună.