Mirel Rădoi a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu şi va lucra la FRF. Ce post va ocupa fostul stelist

Mirel Rădoi, fostul antrenor al celor de la FCSB, a acceptat oferta venită din partea Federaţiei Române de Fotbal şi va deveni directorul sportiv al naţionalei României U21.

13 mart. 2018, 14:19
Mirel Rădoi a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu şi va lucra la FRF. Ce post va ocupa fostul stelist

Înainte de a lua această decizie, Mirel Rădoi s-a consultat cu Mihai Stoichiţă, care în prezent ocupă funcţia de director tehnic al FRF. Astfel, cel puţin până în vară, Rădoi va continua cursurile de antrenor, însă se va concentra şi pe rezultatele naţionalei de tineret.

Mirel Rădoi va fi prezentat miercuri în noua funcţie, asta după ce în urmă cu un an a refuzat oferta FRF de a deveni manager sportiv al naţionalei mari, post ocupat în prezent de Adrian Mutu.

Fotbalul românesc, la nivel de copii şi juniori, are mult de suferit. Sunt tipul de om căruia îi place să lucreze cu ei şi aş încerca să fac totul pentru a fi alături de ei în fiecare zi, pentru a-i ajuta să promoveze la echipele de senori din Liga a II-a sau din Liga I. Cel puţin până în vară, voi sta aproape de aceşti copii, chiar dacă şi acum cei de la naţionala de tineret fac o treabă foarte bună. Isăilă şi staff-ul său au reuşit lucruri foarte bune la naţionala de tineret şi trebuie să continuăm în acest ritm. Trebuie să obţinem calificarea, să promovăm jucători de la U19” , a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Următorul meci oficial al naţionalei U21 a României este cel cu Portugalia, din septembrie. Până atunci, tricolorrii au programată o partidă amicală în compania reprezentativei U21 a Angliei. Meciul se va juca în deplasare pe arena Molineux, din Wolverhampton.