O nouă lovitură pentru familia tribunului. Fiica cea mare a lui Vadim Tudor suferă de o boală îngrozitoare

Problemele se tin lant de familia lui Corneliu Vadim Tudor. Din cauza stresului provocat de moartea tatalui si din lipsa banilor pentru salariile angajatilor, fiica cea mare a tribunului are probleme de sănătate. 

02 oct. 2015, 06:54
O nouă lovitură pentru familia tribunului. Fiica cea mare a lui Vadim Tudor suferă de o boală îngrozitoare

Ultimele doua saptamani au fost extrem de grele pentru fiica cea mare a lui Vadim, iar durerea si stresul provocat de moartea tatalui, dar si de grija banilor, si-au spus cuvantul. Potrivit cancan.ro, Lidia s-a ales de curand cu o boala dermatologica destul de grava, numita alopecie.

CITEŞTE ŞI Câinii lui Corneliu Vadim Tudor, adoptaţi de patroana unui restaurant

Afectiunea se manifesta prin caderea masiva a podoabei capilare, iar cauzele principale sunt chiar stresul, grijile si suferinta. Din pacate, nu exista un tratament precis pentru aceasta boala. Cei care sufera de alopecie pot lua un medicament pe baza de hormoni, care stimuleaza cresterea parului. Insa, exista riscuri mari ca parul sa nu creasca numai in cap, ci pe tot corpul. Exista cazuri in care celor care au luat aceste pastile le-a aparut par pe fata.

Citeşte şi: De ce a refuzat fata lui Vadim Tudor postul de consilier parlamentar

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani. Tribunul a murit, pe 14 septembrie, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce în cursul zilei a fost adus în unitatea medicală din cauza unor probleme cardiace. Moartea fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Văduva Tribunului a mărturisit că politicialul avea tratament de 17 ani. „Făcea patru injecţii pe zi, a spus Becali că lua medicamente chinezeşti, le lua concomitent cu insulina, eu îi făceam insulina, eu sunt asistentă medicală, dar n-am mai profesat, ca să-l ajut pe el”, a spus Doina Tudor.

Citeşte şi Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a vorbit despre AVEREA LĂSATĂ DE TRIBUN: „Nu există un testament, dar noi ştim

Corneliu Vadim Tudor era măcinat de problemele financiare înainte să moară. Înglodat în datorii, Tribunul era disperat să facă rost de bani. Şi-a vândut maşina, căuta cumpărător pentru revista România Mare şi era dispus să se despartă de singura sa avere: obiecte şi cărţi de valoare inestimabilă. Acum, după moartea lui, văduva Tribunului face un apel disperat.

„Noi altă sursă de venit n-avem, el a murit sărac, n-a avut nimic, n-am pus nimic deoparte, tot ce a avut a dat la săraci, a dat pentru câini şi preferă să trăiască de azi pe mâine, numai să aibă alţii, să ajute oamenii, să scoată revista România Mare. Nu ştiu cum ne vom descurca, avem multe pe cap, avem un aşezământ de căţei, îl ţinea singur, nu îl ajuta nimeni, am acasă 30 de căţei, avem foarte multe cheltuieli, ele două sunt la facultate, nu am vorbit cu domnul Gigi Becali. Rugămintea mea ar fi fost dacă poate să le angajeze pe cele două fete undeva, Lidia a terminat masterul la jurnalism, cealaltă mică este la jurnalism în anul 3 şi a făcut un curs de make-up. Atâta doream, dacă poate cineva să le angajeze undeva”, a spus Doina Vadim Tudor. 

În ultima sa declaraţie de avere, din 21 septembrie 2014, Corneliu Vadim Tudor preciza că nu are niciun cont. Nu avea nici case, nici terenuri, iar la capitolul autoturisme, a precizat că deţine o Dacia Logan din 2007. Vadim a menţionat, însă, adevărata sa comoară: colecţia de autografe celebre şi de obiecte care au aparţinut unor personalităţi istorice. Considera că obiectele au o valoare inestimabilă.

Chinuit de lipsa banilor, Corneliu Vadim Tudor era dispus să se despartă de câteva piese importante din colecţia sa. În urmă cu şase luni, el i-a cerut ajutor jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia. I-a făcut acestuia o ofertă: să-i vândă o carte cu omagii adresate lui Nicolae Ceauşescu pentru suma de 20.000 de euro. Ioaniţoaia l-a refuzat, deşi Vadim era convins că volumul valorează o avere.

Ca să facă rost de bani, Vadim a vândut o maşină de lux şi era gata să vândă şi revista România Mare pentru 700.000 de euro. Vadim Tudor estima că obiectele din colecţia sa personală valorează nu mai puţin de 20 de milioane de euro.

Vezi aici: Procesele care l-au ruinat pe Corneliu Vadim Tudor. Vezi cu cine s-a certat şi câţi bani a pierdut în instanţă

Mai mulţi milionari vor să salveze familia lui vadim de la sărăcie. Nick Rădoi, Gigi Becali şi chiar Oana Zăvoranu s-au oferit deja să le ajute pe soţia politicianului şi pe cele două fiice. Mai mult, un deputat vrea să o angajate la Parlament pe una dintre ele.