Oana Zăvoranu a făcut public Certificatul de Moştenire! Iată ce avere a moştenit

Oana Zăvoranu nu a mai putut accepta haosul creat în ultima vreme din cauza averii pe care a moştenit-o de la defuncta sa mamă, Mărioara Zăvoranu, aşa că s-a hotărât să astupă gurile rele cu dovezi concrete. Mai exact, aceasta a postat pe contul ei de Facebook Certificatul de Moştenire, în urma căruia va putea intra în posesia tuturor bunurilor lăsate moştenire de ambii părinţi.

RomaniaTV.net
24 iun. 2015, 13:59

Oana Zăvoranu a decis că cel mai bine ar fi să le arate tuturor adevărul cu privire la moştenirea sa. Fiindcă mai toţi şi-au dat cu presupusul în privinţa averii sale, recent, Oana Zăvoranu a făcut public Certificatul de Moştenire.

Oana Zăvoranu primeşte DAUNE MORALE de 10.000 de lei de la „domnul Toni”

Din acel certificat reiese că Oana Zăvoranu nu a moştenit doar o sumă considerabilă de bani, ci şi un număr de acţiuni la firma condusă de defuncta sa mamă, un imobil din comuna Afumaţi, imobil în care a stat mama sa până la ultima zi din viaţă şi încă un teren impunător.

Alăturat dovezii, vedeta a scris şi un mesaj adresat acelor persoane care nu-i dau pace şi care vorbesc în necunoştiinţă de cauză.

Citeşte şi  Oana Zăvoranu l-a umilit în DIRECT pe Morar: „Rămâi tu sărac şi urât, eu vreau să fiu bogată şi frumoasă!”