Oana Zăvoranu, mărturisire bombă pe Facebook

Oana Zăvoranu a mărturisit pe pagina de facebook că a aflat că este nepoata lui Gheorghe Maurer.

30 sept. 2015, 20:40
Oana Zăvoranu, mărturisire bombă pe Facebook

„Am fost contactata zilele trecute de Domnul DUMITRU AVRAM,un Domn,extrem de manierat si fascinant prin modul de abordare,care dupa ce mi-a spus cine este…uau…si anume,FOSTUL CONSILIER DE PRESA AL LUI NICOLAE CEAUSESCU,a tinut sa imi precizeze ca are informatii SIGURE,CONCRETE DI PERTINENTE, cu privire la…..BUNICUL MEU,din partea tatalui….
Domnul Avram sustine cu dovezi,ca stie ca TATAL MEU NATURAL,IOAN BANICIOIU,este rezultatul unei frumoase aventuri,dintre bunica mea( cea mai frumoasa,buna si dulce bunica pe care o poti avea,mamaita mea,scumpa mea,mama lui tati meu),si GHEORGHE MAURER,figura marcanta a politicii romanesti,fost Prim-ministru al Romaniei,printre alte importante functii detinute,in perioada,21Martie1961-29Martie1974.
Aveam idee de aceste zvonuri,dar acest Domn,mi-a spus ca ‘zvonurile’ sunt de fapt REALITATE….
Sa mai zica cineva ca mai am nevoie de vreun scenariu de film,sau sa mai latre toti neica nimenii de mine pe unde apuca….
Si mi-a mai spus FF MULTE DESPRE FAMILIA MEA…
Cam cum este sa aflu acum,dintr-o astfel de sursa,ca bunicul meu din partea tatalui ar fi fost,Gheorghe Maurer????!!!!Asta inseamna ca sigur tot ce mostenesc bun si frumos este DIN PARTEA TATALUI MEU ADORAT”, a scris Oana pe Facebook.