Presupusul autor al crimei ODIOASE din Iaşi a mai fost condamnat pentru omor

Autorităţile române şi cele din Germania sunt în alertă maximă după crima înfiorătoare descoperită în judeţul Iaşi. Un copil de 10 ani a fost torturat până la moarte de un monstru care se află încă în libertate. Bărbatul a fost identificat de autorităţi şi este vorba de un recidivist, care a mai stat 11 ani în închisoare pentru omor.

RomaniaTV.net
30 sept. 2015, 11:36
Presupusul autor al crimei ODIOASE din Iaşi a mai fost condamnat pentru omor

Bărbatul care a omorât un băieţel în Iaşi este un criminal periculos, care în 2003 a mai fost condamnat la închisoare pentru omor. Prima ipoteză este că el ar fi fugit deja în Germania şi este căutat acum de autorităţi.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani nu este la prima crimă. În 2003, el a fost condamnat la 25 de ani închisoare după ce a ucis o tânără în vârstă de 17 ani din Ilfov, iar apoi a secţionat cadavrul.

Criminalul a atacat-o anul trecut şi pe Raluca Macovei, o bună prietenă a Oanei Zăvoranu. El a încercat să intre peste ea în casă, dar femeia a anunţat portarul şi poliţia.

„E un episod care chiar m-a traumatizat. Nu venise sa fure. L-a intrebat politia: ai venit sa furi? – Nu! – Ai venit sa o violezi? Pentru ce ai venit? – A tăcut din gură. În momentul în care poliţia l-a întrebat pentru ce a fost închis şi a spus pentru omor deosebit de grav el fiind eliberat condiţionat te gândeşti la ce este mai rău. De asta am şi fost foarte speriată şi am vândut foarte repede apartamentu. La momentul respectiv procurorul de caz a hotărât că nu este un pericol şi l-a lăsat în libertate. Până la urmă am retras plângerea şi de milă, şi de teamă”, a povestit Raluca Macovei, la România TV.

Un copil de 10 ani din judeţul Iaşi a fost torturat până la moarte şi aruncat într-o râpă. Trupul micuţului era înfăşurat într-o pătură, legat cu sârmă ghimpată, iar capul îi era acoperit cu o pungă.