ROMANIA-OLANDA 0-3. Dezastru pe Arena Naţională. Contra, prima înfrângere ca SELECŢIONER

România a piedut, marţi, amicalul cu Olanda, 0-3 pe Arena Națională. Este prima înfrângere a lui Cosmin Contra pe banca echipei naționalei, în patru meciuri.

14 nov. 2017, 20:50
ROMANIA-OLANDA 0-3. Dezastru pe Arena Naţională. Contra, prima înfrângere ca SELECŢIONER

Prima repriză a fost una mai echilibrată, deși Olanda a avut marile ocazii. Pantilimon a avut trei intervenții salvatoare la șuturile lui Depay și Babel.

Repriza a doua a fost dominată de olandezi. Depay a deschis scorul în minutul 48, cu o lovitură de cap din 6 metri. Berghuis a pătruns pe dreaptă, a centrat în careu, mingea a fost deviată de Moți și a ajuns la Depay, care a trimis-o la colțul scurt, cu o lovitură de cap.

În minutul 56, Babel a marcat dintr-o poziție la limita ofsaidului, cu un șut din mijlocul careului, după ce a trimis în poartă centrarea lui Berghuis. Scorul final a fost stabilit în minutul 80, de Luuk De Jong, care a reluat cu capul din apropierea porții.

ROMANIA – OLANDA 0-3

Depay 48, Babel 56, De Jong 80

ROMANIA: Pantilimon – Hanca (63 Torje), Chiricheș, Moți, Cr. Ganea – Bicfalvi (67 Alibec), Hoban (75 Pintilii) – Fl. Tănase (63 Grozav), Budescu (46 Stanciu), Chipciu – Țucudean (46 Fl. Andone).

OLANDA: Cillessen – Veltman, Ake, Van Dijk, De Ligt – Propper (62 Van Ginkel), Strootman (78 Vilhena), Blind (87 Promes) – Berghuis (83 Van de Beek), Babel (62 de Jong), Depay (62 Sneijder).