Româncă ÎMPUŞCATĂ ÎN CAP de soţul american pentru că voia să divorţeze. Ce a făcut bărbatul după ce a ucis-o

A murit pentru că trăia o iubire interzisă! Ana, o româncă de 37 de ani stabilită în Statele Unite, a fost împuşcată în cap de soţul american. Bărbatul a înnebunit de gelozie după ce femeia i-a spus că vrea să divorţeze pentru un poet român, stabilit şi el în State.

16 nov. 2015, 12:56

Ana s-a născut în Azuga, Prahova. În urmă cu câţiva ani s-a căsătorit cu un american care avea aproape dublul vârstei ei şi s-a mutat în Statele Unite. A făcut cursuri de gastronomie şi pusese bazele unei afaceri în domeniu. De câteva luni, întregul ei univers se învârtea însă în jurul lui Florian, un poet român de care se îndrăgostise iremediabil. Cei doi nu şi-au ascuns dragostea, iar femeia şi-a anunţat soţul că va divorţa. Nebun de gelozie, bărbatul a împuşcat-o în cap, apoi s-a omorât şi el.

„Dintre toate distanțele Lui Dumnezeu tu rămâi cea mai frumoasă, ano. Mi-ai spus că nu ai fost niciodată atât de fericită și mi-ai spus: te iubesc, tontulici! ( iar eu m-am lăsat împușcat în tâmple cu păsări de dragul tău și al Lui Dumnezeu fără să știu că vei duce distanța…ACASĂ!

Mi-ai promis că o să mă dai lumii întreg , ano! ……întreg! definitiv și desăvârșit!
îți promit că o să-ți scriu de mână toată scrisoarea dintr-o cafenea- poeme de iubire pentru tine- îți promit că o să-l rog pe cristian buică să ne lase și nouă un cântec numai al nostru din cele scrise până acum), îți promit….că nu te voi uita niciodată și că așa o să fac eu cumva încât să duc spre lumină tot ceea ce au prevestit universitarii de al new york despre ce trudesc poemului cel nou

îți promit că nu o să uit nimic….nimic…dar nimic din povestea noastră tulburător de frumoasă îți promit că niciodată nu voi uita diminețile în care ne trezeam de la 5 ca să deraiem fluturi prin parcările unde înghesuiau licuricii ca mai apoi să împărțim lumina luminii

Ano! și dacă te iubesc …eu cui rămân!
mi-ai promis ano că vom merge pe ape așa…sărăcuți și fără de niciunele că ni le facem noi ….și…și
și dacă te iubesc…eu cui rămân!

vezi…cel mai mult te-am iubit când mi-ai spus să am griji de ai mei de acasă de acolo de departe
și…dacă te iubesc…eu cui rămân!”, este mesajul lui Florian, bărbatul pe care Ana îl iubea nespus şi cu care voia să-şi petreacă restul zilelor.

„Sună ca scenariul unei piese de teatru triste. Sperăm că este imaginaţia unui scriitor şi rândurile de mai sus nu sunt reale”, a scris Alex, un prieten al celor doi.

„Durerea e mare, dar dorul e cumplit! Dumnezeu să te întărească!”, l-a încurajat o prietenă pe Florian.

Ana era muza bărbatului pe care-l iubea. Acesta avea un post de radio în Sacramento şi, nu de puţine ori, recita poeziile inspirate de ea.