ROMÂNII AU TALENT 2017. Mihaela Rădulescu, sexy şi provocatoare în cea de-a patra semifinală LIVE Românii au talent

ROMÂNII AU TALENT 2017. Andra și Mihaela Rădulescu au atras toate privirile atunci când au apărut pe scena Românii au talent, într-o nouă semifinală, unde 10 concurenți vor lupta pentru a ajunge în marea finală.

19 mai 2017, 18:46

ROMÂNII AU TALENT 2017. Ne apropiem cu pași repezi de mare finală Românii au talent 2017, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru concurenți. Vineri seara, are loc cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent. Concurentii lupta pentru un loc in marea finala si premiul in valoare de 120.000 de euro.

Andra și Mihaela Rădulescu a încins atmosfera la Românii au talent cu ținutele alese pentru penultima semifinală Românii au talent de vineri seara. Dacă Andra a ales o rochie neagră lungă, Mihaela Rădulescu a ales una de culoare roșie, cu un decolteu adânc ce a lăsat să se vadă bustul generos.

ROMÂNII AU TALENT 2017Vinerea aceasta, de la 20:30, Vama, una dintre cele mai indragite trupe din Romania, va urca pe scena Romanii au talent si va canta, in premiera, melodia CURE-K. Piesa, realizata in colaborare cu Larisa Mihaes, fosta concurenta Vocea Romaniei, este inclusa pe viitorul album al formatiei, care va fi lansat anul acesta.

„Intr-o lume in care, cu ajutorul tehnologiei, cliseele se rostogolesc rapid si sunt consumate ca atare, conceptia despre succes este ca daca reusesti sa impachetezi intr-un ambalaj bun cateva clisee bine tintite, obtii un hit. De altfel, un hit nu prea poate sa fie profund. Iar noi, Vama, nu ne extragem din acest adevar. CURE-K, cantecul pe care il vom prezenta la Romanii au talent, este un making of al impachetarii cliseelor in show business”, a spus Tudor Chi

„E si o crima pasionala, ceva mesaje subliminale nu tocmai complicate si iata hit-ul. Din punct de vedere sound, cred ca este o productie care va fi surprinzatoare, CURE-K face parte de pe un album de 12 cantece in engleza, care va fi lansat curand. Insa mai bine decat as spune-o eu cred ca o fac primele doua strofe din cantec: A girl lying stoned on her bed, ravished, gun in her hand/ It’s a pretty good start/ Add some addiction to sex, some Electra complex, pills and acid can help. Refrenul, vineri seara, la Romanii au talent!”, a spus Tudor Chirila.