Şicane în traficul din Bucureşti terminate cu focuri de armă. Un tânăr a fost reţinut

Un şofer a anunţat Poliţia, prin apel la 112, că a fost şicanat în trafic, unul dintre ocupanţii celeilalte maşini trăgând mai multe focuri de armă asupra autoturismului condus de acesta, potrivit Poliţiei Capitalei.

RomaniaTV.net
14 mart. 2018, 16:36
Şicane în traficul din Bucureşti terminate cu focuri de armă. Un tânăr a fost reţinut

UPDATE: Un bărbat de 28 de ani, suspectat că a şicanat o maşină în traficul din Capitală şi apoi a tras câteva focuri de armă spre aceasta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru amenintare si distrugere.

UPDATE: Tinerii care au comis şicane în trafic pe raza sectorului 2 al Capitalei şi au tras focuri de armă au fost prinşi de un echipaj al Secţiei 11 Poliţe, în zona Vitan, a anunţat DGPMB.

Cei doi tineri, în vârstă de 28 ani, urmează să fie duşi la audieri, la sediul secţiei 7.

„După apelul 112, în urma datelor oferite de apelant şi a verificărilor efectuate, au fost transmise către efectivele de poliţie aflate în teren caracteristicile autoturismului căutat, acesta fiind observat de către un echipaj al Secţiei 11 Poliţie. După semnalele optice şi acustice efectuate de poliţişti, autoturismul a fost oprit, iar cei doi ocupanţi, amândoi de 28 ani, au fost conduşi la sediul subunităţii. În autoturism a fost identificată o armă airsoft”, precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au fost alertaţi în jurul orei 15.40, prin apel la 112.

Un conducător auto a sesizat că a fost şicanat în trafic, pe raza Sectorului 2, ulterior unul din ocupanţii celeilalte maşini trăgând mai multe focuri asupra autoturismului său, a transmis Poliţia Capitalei, citat de Mediafax.

Poliţiştii i-au depistat pe cei care se aflau în autoturismul din care s-a tras, fiind găsită şi o armă airsoft.

Persoanele implicate vor fi audiate la Secţia 7 Poliţie.