Şofer AMENDAT DE TREI ORI, în zece minute, pe o distanţă de un kilometru

Caz incredibil în Gorj. Un şofer a fost amendat de 3 ori, în 10 minute pe o distanţă de un kilometru. Supărat pe politiştii care l-au urmărit pas cu pas, şoferul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul, culmea, politiştilor.

10 oct. 2017, 08:27
Şofer AMENDAT DE TREI ORI, în zece minute, pe o distanţă de un kilometru

Un șofer de tir, în vârstă de 30 de ani, din Târgu-Cărbunești, a primit trei amenzi, în zece minute, pe o distanță de un kilometru. În timp ce conducea autoturismul său BMW, de la Pojogeni spre Târgu-Cărbunești, acesta a fost surprins de un echipaj de la Rutieră conducând cu 91 km/oră, viteză mai mare decât cea admisă de lege.

Conducătorul auto a primit o amendă de 1.300 de lei și și-a continuat deplasarea, însă susține el, după câteva sute de metri, a fost tras din nou pe dreapta de același echipaj, care întorsese mașina și a pornit pe urmele sale. Atunci, șoferul ar fi fost înregistrat cu o viteză de aproximativ 70 km/oră, în localitate. A urmat însă și a treia sancțiune, la o distanță de câteva sute de metri. Atunci însă, MCV-ul se afla în fața sa, iar motivul ar fi fost acela că șoferul ar fi vorbit la telefon, în timp ce conducea autoturismul.

„Sunt șofer de tir. Am călătorit și călătoresc în toată Europa, dar ceea ce mi s-a întâmplat acasă, la Târgu-Cărbunești, nu există pe pământ. De aceea am și contestat în instanță toate cele trei amenzi. Prima amendă am luat-o între localități, eram la ieșire din Pojogeni, pe curba care duce la Târgu-Cărbunești. M-au amendat de trei ori, în zece minute, pe o distanță de un kilometru. A treia oară, după două amenzi de câte 1300 de lei, când am observat că mi se face un abuz, am sunat la 112 și au venit trei polițiști de la Târgu-Jiu. Mi s-a luat o declarație. Am făcut și plângere la Parchet pentru abuz. Consider că este un abuz”, a declarat șoferul din Târgu-Cărbunești, pentru Gorj Domino.

Potrivit gorj-domino.ro, prima contestație a bărbatului va fi analizată pe 17 octombrie, la Judecătoria Târgu-Cărbunești, dată la care se va stabili dacă va achita prima amendă primită pentru viteză.

Citeşte şi: A fost amendat, deşi a plătit parcarea prin sms. Poliţiştii admit că a fost vorba de o greşeală umană şi îl invită să îi dea în judecată