Surse: În viitoarea şedinţă CEXn a PSD se va cere excluderea lui Adrian Ţuţuianu

Scandalul din PSD este departe de a se încheia. După inregistrările din şedinta PSD, surse social-democrate au spus pentru România TV că în viitoarea ședința a Comitetului Executiv Naţional se va propune excluderea lui Adrian Ţuţuianu.

12 oct. 2018, 07:17
Surse: În viitoarea şedinţă CEXn a PSD se va cere excluderea lui Adrian Ţuţuianu

Foarte mulţi lideri PSD sunt nemulțumiți de poziția lui Adrian Ţuţuianu, transmite România TV. Peste două săptămâni ar urma să fie o nouă şedinţă CEXn a PSD, iar atunci liderii PSD vor propune excluderea din PSD a fostului ministru.

De asemenea, preşedintele partidului, Liviu Dragnea, se pregăteşte să se întâlnească cu liderii PSD din teritoriu pentru a susţine acest demers.

Citeşte şi:  Adrian Ţuţuianu, un nou atac la Dragnea: „Nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni”

Noi înregistrări explozive din şedinţa trădării din PSD. De data aceasta, în colimatorul lui Adrian Ţuţuianu au intrat Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, iar liderul PSD Dâmboviţa s-a lăudat că i-a pus la punct pe aceştia la Comitetul Executiv. „Nimic mai fals”, spun Manda şi Vasilescu, care, în direct la România TV, au explicat că Ţuţuianu doar bravează.

A mai vorbit Paul Stănescu care a spus cam așa, în stilul lui mai cu ,,ar’metica’’. Paul a spus așa: băi ăștia care vreți voi cu Dragnea, luați-l de mână și ieșiți prin București. Sau luați-l de mână ăia de la Brașov sau de la Cluj și ieșiți cu el prin oras. Și dacă lumea vă primește bine, noi suntem idioți. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni.