Tatăl româncei împuşcate de soţul american, dărâmat de durere: Cred că avea în inima lui numai negru

Românca asasinată în Statele Unite de propriul soţ a lăsat în urmă un tată dărămat de durere. Ana era singura alinare a bătrânului de 72 de ani din Azuga. Îi trimitea bani din America şi îl ajuta mereu. Acum, bătrânul îşi plânge fiica pe care nu o va mai vedea niciodată.

17 nov. 2015, 14:26

Ana a rămas fără mamă acum mulţi ani, dar când a plecat în Statele Unite a jurat că va avea grijă de tatăl pe care l-a lăsat la Azuga. Acum câteva luni, bătrânul şi-a văzut fiica pentru ultima dată. A venit în vizită împreună cu soţul ei american, care avea aproape dublul vârstei ei.

Citeşte şi: Româncă ÎMPUŞCATĂ ÎN CAP de soţul american pentru că voia să divorţeze. Ce a făcut bărbatul după ce a ucis-o

„Eu am întrebat-o dacă e fericită. Dacă era mai mare ca mine cu cinci ani, el. Cred că avea în inima lui numai negru”, a spus cu lacrimi pe faţă tatăl fetei.

Nici bătrânul, nici vecinii care o cunoşteau pe Ana de-o viaţă nu au putut anticipa nenorocirea care avea să urmeze.

„N-am cuvinte să spun: blândă. A plecat în America să-şi facă o viaţă mai bună şi să-şi ajute tatăl. Şoc a fost”, a spus o vecina.

„Era o fată la locul ei, o fată cuminte înainte. E plecată de mulţi ani. Păcat de tinereţea ei. A fost o fată la locul ei”, a spus o alta vecina.

Americanul a împuşcat-o pe Ana în cap, după ce ea l-a anunţat că vrea să divorţeze, apoi s-a sinucis. Femeia cunoscuse un alt bărbat de care s-a îndrăgostit nebuneşte şi voia să-şi petreacă viaţa cu el.


Iubitul Anei este un poet român şi el stabilit în Statele Unite. Bărbatul este devastat de durere.