VOCEA ROMANIEI LIVE: Unul dintre actorii serialului va fi concurent in competitia vocilor, sustinut indeaproape de colegii sai. Daca antrenorii vor aprecia prestatia sa si se vor intoarce pentru a-l aduce intr-una dintre cele patru echipe, vedem maine, in cea de-a treia editie Vocea Romaniei. 

Concurentii si-au ales piesele pentru a impresiona prin calitatile lor vocale si a reusi sa isi continue drumul in competitie. Azi, hit-uri precum Someone like you, Proud Mary sau Fallin’ vor fi interpretate in mod exceptional si vor aduce ropote de plauze din partea publicului.  

Cea de-a treia editie a noului sezon Vocea Romaniei va duce un show desavarsit, voci extraordinare, intriga, reactii surprinzatoare ale antrenorilor si lupta acestora pentru cei mai buni concurenti! 

VOCEA ROMANIEI 2015. În această ediție, opt concurenți au trecut mai departe, scrie melty.ro. Astfel, Loredana și Marius Moga au mai adăugat câte un concurent în echipa lor, iar Smiley și Tudor Chirilă câte trei talente fiecare.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI 2015. Un concurent face dezvăluiri uluitoare: Micul scandal pe care l-am făcut a fost regizat

VOCEA ROMANIEI 2015. Echipa Smiley s-a mărit în această Ediție 2 cu două talente masculine și unul feminin: Ștefan Liche, Ana-Maria Ababei și George Tudor. Stefan Liche a fost primul concurent care i-a cucerit pe antrenori. Smiley, Tudor și Marius Moga s-au întors când l-au auzit pe tânărul de 16 ani din Bacău interpretând „De-ai fi tu salcie la mal” de Mihaela Mihai, însă tânărul l-a preferat pe Smiley. Ana-Maria Ababei a interpretat „Love me like you do” de Ellie Goulding. Ana-Maria are 19 ani, și este studentă la Universitatea de Arte din Iași. George Tudor, 26 de ani din Brăila, a fost ultimul concurent care l-a cucerit pe Smiley cu „So Sick”. De altfel antrenorul a fost singurul care s-a întors așa că George a ajuns automat în echipa lui. Stefan Liche, Ana-Maria Ababei și George Tudor se alătură astfel lui Michel Kotcha și Dianei Cazan, talentele lui Smiley din prima Ediție.

VOCEA ROMANIEI 2015. Și Tudor Chirilă a fost foarte solicitat în Ediția 2. Cristina Bălan, Cristina Lupu și Roxana Morar s-au alăturat echipei lui. Cristina Bălan a făcut parte din trupa Impact. După o pauză muzicală, în care s-a dedicat celor doi copii ai ei, ea a decis să se întoarcă pe scenă. Toți cei patru antrenori s-au întors după ce au auzit „Down on my knees” de Ayo, însă Cristina l-a preferat pe Tudor. Cristina Lupu are 24 de ani și este studentă la arhitectură. Ea a interpretat „That don’t impress me much” de Shania Twain. Ultima concurentă din echipa lui Tudor este Roxana Morar, 17 ani din Brașov cu „Under” de Alex Hepburn. Cele trei talente completează echipa lui Tudor Chirilă, formată deja din Claudia Andas șiOvidiu Turcu.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI 2015. Loredana a avut o apariţie de SENZAŢIE. Uite ce ţinută a ales

VOCEA ROMANIEI 2015. Loredana a primit doar un nou concurent în echipa ei: Daniel Bălan, 24 de ani din Tulcea. El i-a impresionat pe toți cei patru antrenori cu „La Boheme” de Charles Aznavour. Daniel se alătură astfel lui Biu Marquetti șiCristinei Vasopol. Marius Moga a avut și el un singur concurent în această ediție: Jessie Banes, 18 ani din Oradea. Jessie s-a înscris în concurs alături de tatăl ei, Mihai Banes, un fost prezentator TVR. Ea a cântat „Mama do” de Pixie Lott. Din echipa lui Marius Moga mai fac parte Cristina Stroe și Florin Eugen Cruceru. Audițiile pe nevăzute continuă în Vocea României, vineri 2 octombrie cu Ediția 3.