X FACTOR 2015: Cei şase fantastici ai lui Ştefan Bănică

X FACTOR 2015Paul, Florin, Erika, Mădălina, Xenia şi Endy. Ei sunt cei şase fantastici "sub 20 de ani" aleşi de Ştefan Bănică pentru a merge mai departe la X Factor. Şi-au câştigat locul pe scaun, iar acum se vor înfrunta la Dueluri pentru un loc în Galele Live.

27 nov. 2015, 23:12
X FACTOR 2015: Cei şase fantastici ai lui Ştefan Bănică

X FACTOR 2015: Emoţiile au fost mari, pretenţiile tot mari, dar vocile au fost şi mai mari. Ştefan Bănică şi-a ascultat toţi cei 14 pretendenţi, dar, la final, a decis să acorde votul său de încredere şi scaunul mult dorit doar pentru şase dintre ei.

PAUL BĂTINAŞ

A cântat chiar de ziua lui, iar asta i-a purtat noroc. A greşit pe ici, pe colo, dar, per total, prestaţia sa a fost una foarte bună. S-a pus pe scaun de la început şi şi-a păstrat poziţia până la final. Până să-l vedem la Dueluri, haideţi să ne aducem aminte cum s-a descurcat la Audiţii.

 

FLORIN RĂDUŢĂ

A fost ospătar în Anglia, dar locul său e pe scenă, în mod clar! Ne-a povestit despre „o lume a bărbaţilor” în audiţii şi ne-a fermecat din plin cu vocea sa incredibilă şi în Bootcamp. FENOMENAL!

 

ERIKA ISAC

Da, are 15 ani! Am ţinut să-ţi reamintim asta pentru că suntem convinşi că nu ne crezi! Da, 15 ani, fix 15, chiar 15!!! Vine din Constanţa, e la fel de frumoasă ca Marea Albastră şi ne bucură la fiecare apariţie. Vrei să vezi ce show a făcut la Audiţii? Priveşte mai jos! PLAAAYYY

 

MĂDĂLINA CĂUŞ

Mulţi îi spun că seamănă cu Antonia, alţii îi zic „Paula Seling” şi unii o strigă „Barbie”. Arată ca o papuşă şi e foooarte talentată! A terminat Liceul de Artă din Galaţi şi se simte de minune pe scenă. Ne-a arătat în Bootcamp, dar am ştiut încă de când am văzut-o la Audiţii

 

 

XENIA CHITOROAGĂ

A visat să vină în România, la X Factor, pentru că în Republica Moldova nu există asemenea concursuri de talente, iar dorinţa i s-a îndeplinit. Ne-a spus de problemele pe care le are cu colegii din şcoală şi pe urmă ne-a dat gata cu vocea ei. La asemenea talent, cei care o supără ar trebui să-şi revizuiască rapid comportamentul.

 

ENDY GLIKMAN

S-a născut în Israel, dar de la doi ani este în România. Un itinerariu mai complicat, dar cu o destinație clară: Endy Glikman trebuia să ajungă la X Factor! A ajuns, ne-a demonstrat la Audiţii că e bun, a confirmat şi în Bootcamp, iar acum e gata pentru DUELURI.

IATĂ DUELURILE PE CARE LE VOM VEDEA LA CATEGORIA „SUB 20 DE ANI”

FLORIN RĂDUŢĂ vs. MĂDĂLINA CĂUŞ

ERIKA ISAC vs. XENIA CHITOROAGĂ

ENDY GLIKMAN vs. PAUL BĂTINAŞ