Asta e poveste de film! Portarul care i-a aparat penalty-ul lui Messi e regizor si vrut sa renunte de tot la fotbal la 20 de ani

Leo Messi Argentina Halldorsson Islanda Cupa Mondiala 2018 Asta e poveste de film! Portarul care i-a aparat penalty-ul lui Messi e regizor si vrut sa renunte de tot la fotbal la 20 de ani
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Iunie 2018, 18:41
Data actualizarii: Sambata 16 Iunie 2018, 19:33

Portarul Halldorsson a facut posibila minunea in meciul cu Argentina. Islanda a remizat cu nationala lui Messi, care a ratat un penalty la scorul de 1-1.

Islanda a reusit prima minune de la acest Mondial. Nationala care reprezinta cea mai mica tara prezenta vreodata la un campionat mondial a remizat cu Argentina, 1-1.

Portarul Halldorsson i-a aparat un penalty lui Leo Messi, in minutul 64.

Este doar al 3-lea penalty ratat de Argentina, in timpul jocului, in toata istoria Cupei Mondiale. Primul a fost in 1930, iar al doilea in 2002, cand Ariel Ortega a ratat cu Suedia, iar Argentina a fost eliminata in grupe.

Portarul e regizor de film

Cei mai multi jucatori din nationala Islandei au si alte meserii in afara fotbalului.

Halldorsson, omul care apara poarta Islandei, este regizor de meserie, si a vrut sa renunte de tot la fotbal pe cand avea 20 de ani.

O discutie cu tatal sau l-a convins sa continue, desi dezamagirea pe care tocmai o traise era foarte mare. Halldorsson fusese respins de o echipa din liga a 3-a islandeza.

Halldorsson a continuat fotbalul, dar in paralel s-a axat mult pe cealalta meserie, pentru care a urmat facultatea de film.

Halldorsson a regizat clipul care a reprezentat Islanda la Eurovision in 2012, iar in urma cu doi ani a facut un film cu povestea nationalei Islandei de la Euro 2016.

De asemenea, tot portarul Islandei a regizat si o reclama Coca Cola dedicata Mondialului din Rusia.

Goalkeeperul de 34 de ani joaca in prezent in prima liga din Danemarca, la Randers FC.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!