Prima reactie a lui Gigi Becali dupa SCANDALUL lui MM Stoica: "La ce sa te astepti cand mergi in club?! E imaginea clubului in joc!"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Noiembrie 2017, 21:19
Data actualizarii: Sambata 11 Noiembrie 2017, 21:27

Patronul Stelei l-a aparat pe Mihai Stoica dupa ce acesta a fost implicat intr-o bataie in clubul LOFT.

Gigi Becali a reactionat dupa scandalul in care a fost implicat MM Stoica si a anuntat ca nu il va sanctiona in niciun fel deoarece era in timpul liber.

"MM a sarit sa il apere pe ginerele sau, care s-a batut cu unii din club, de acolo. Eu asa stiu ca MM a sarit sa il apere, nu a inceput el scandalul. Nu este treaba mea ce face Mihai Stoica in timpul liber. Dumneavoastra aveti dreptate ca e si imaginea clubului in joc si jucatorii pot sa ii imite gesturile, dar era in timpul liber.

La ce te astepti cand mergi in club? La un pahar de bautura si se ajunge si la bataie. Cand mergi la biserica, mergi sa te rogi. Asta se intampla. Mihai Stoica era in timpul liber, nu este problema mea, dar nu a inceput el scandalul", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Scandal monstru in club

"Am ajuns in club dupa ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masa mai erau fata lui, Teodora, dar si iubitul ei, Dan Petrache. A fost si Marius Ianuli, dar si alte personaje. La un moment dat a inceput un scandal monstru, pur si simplu s-au luat la bataie. Nu stiu exact de la ce s-au luat... Se bateau ca in luptele de strada. Se bateau...."

"Au venit bodyguarzii clubului, au incercat sa-i opreasca, dar nu au reusit si au sunat sa vina ajutoare. Petrache a sarit sa se bata cu unul, era tinut de cinci, sase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sarit MM si Teodora si se bateau cu unii de la masa de langa. S-au batut in jur de cinci minute".

"MM Stoica a inceput sa arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masa! S-au impins in club, pana au iesit afara, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe langa ei erau doar sticle sparte si cioburi. Lumea a fugit, nu stia pe unde sa iasa. Mache a iesit pe usa din spate cand a inceput scandalul, a disparut imediat. Era totul spart in jurul lor"

"Apoi, s-au batut in curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beti, terminati, nu se tineau pe picioare! Petrache a cazut intr-un sant in parcarea de langa, a cazut intr-un gol acolo. MM urla in curte ca «Va omor pe toti!». Arunca in parcare cu sticlele de bautura, toti prietenii lui incercau sa-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la fata, se invinetise... Au fost scene socante!".

O alta persoana sustine ca i s-a cerut sa tina ascunsa aceasta poveste. "Stiu tot ce s-a intamplat in club, am fost sunat de mai multa lume ca sa mi se povesteasca. Inclusiv unii dintre cei care au fost implicati mi-au transmis: «Nu incercam sa facem ceva ca sa nu apara nimic in presa?»"

La scena ar fi asistat si "Mache", directorul sportiv al echipei lui Becali. Acesta era deja suparat pe MM si a lasat sa se inteleaga ca acesta va fi demis daca Valentin Costache de la Dinamo va ajunge la CFR Cluj in aceasta iarna.

MM Stoica este eliberat conditionat dupa 2 ani de detentie in Dosarul Transferurilor, cand a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!