Vrea la Real pentru a castiga Balonul de Aur: "Ultimii castigatori au venit de acolo!" Transfer GALACTIC pregatit de Perez: adevaratul inlocuitor al lui CR7

Real Madrid Eden Hazard Florentino Perez transfer eden hazard real madrid Spania Vrea la Real pentru a castiga Balonul de Aur: "Ultimii castigatori au venit de acolo!" Transfer GALACTIC pregatit de Perez: adevaratul inlocuitor al lui CR7
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Octombrie 2018, 17:02
Data actualizarii: Joi 11 Octombrie 2018, 17:20

Florentino Perez nu a reusit sa aduca un nume mare pe "Santiago Bernabeu" dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus.
 

Real ar putea da marea lovitura in vara urmatoare. Eden Hazard, un vis mai vechi al lui Perez, ar putea ajunge in Spania in perioada de transferuri de la finalul sezonului.

Hazard si-a declarat intentia de a veni la Real Madrid, insa a exclus posibilitatea ca mutarea sa aiba loc inca din iarna.

"Am spus deja prea multe despre viitorul meu, dar o plecare in iarna nu reprezinta o optiune",
a declarat Hazard pentru SkySports. Belgianul a mai precizat si ca un transfer la Real este vital pentru cariera sa si reprezinta o conditie esentiala pentru a castiga Balonul de Aur: "Ultimii castigatori au venit de acolo".

Hazard a fost dorit cu insistenta la Real Madrid de Zinedine Zidane, insa Florentino Perez nu a reusit sa-i indeplineasca dorinta fostului sau antrenor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!