Politică

Dragnea anunţă un „mare miting” al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale

Dragnea anunţă un „mare miting” al PSD pentru...

Autor: Valentin Pircalabu, Mediafax

16.04.2018, 15:07 193

Preşedintele PSD a spus că motivul pentru care a decis să propună organizarea unui astfel de miting este acela de de elimina orice nelămurire în legătură cu abordarea partidului pe care îl conduce pe acest subiect.

"Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect'', a spus preşedintele PSD.

În data de 10 aprilie, Liviu Dragnea a anunţat că doreşte ca referendumului pentru familie să fie organizat în această primăvară, PSD susţinând definirea familiei în sensul că aceasta se întemeiază între un bărbat şi o femeie.

"Este un subiect pe care il susţinem cu toata tăria şi sper ca în această primăvară referendumul să se organizeze", a declarat, marţi, Liviu Dragnea. Mitingul aprobat în Comitetul Executiv al PSD va avea loc în luna mai.

Camera Deputaţilor a adoptat în mai 2017 iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, semnată de 3 milioane de cetăţeni. Iniţiativa cetăţenească a fost depusă, în Parlament, de Coaliţia pentru Familie şi strâns 3 milioane de semnături de susţinere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO