Burse - Fonduri mutuale

2Performant vrea să se listeze la Bursa de la Bucureşti în a doua jumătate a anului. Goldring, broker ales pentru intermediere. CFO: În ultimii ani compania 2Performant a făcut paşi importanţi în direcţia listării la Bursă

Finanţe personale

2Performant vrea să se listeze la Bursa de la Bucureşti...

Autor: Tibi Oprea

15.07.2020, 00:08 1290

2Performant, companie românească de tehnologie specializată în comerţ online şi marketing digital, şi-a anun­ţat intenţia de listare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în a doua jumătate a anului 2020, iar Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri pe piaţa românească de capital, a fost ales pentru intermediere.

Bogdan Aron, CFO şi partener 2Performant, spune că listarea tehnică la BVB face parte din obiectivele companiei de a continua dezvoltarea şi de a capta cât mai mult din creş­te­rea comerţului online. „În ultimii ani compania 2Perfor­mant a făcut paşi im­por­tanţi în direcţia listării la Bursă. Au existat multiple runde de finan­ţare care au permis investiţii importante în dezvoltarea pro­priei tehnologii, am fost una dintre companiile câşti­gă­toare ale primei ediţii «Made in Romania», program al Bursei de Valori Bucureşti, o experienţă extraordinară pentru noi şi totodată primul contact pe care l-am avut cu piaţa de capital“, spune Bogdan Aron.

Prin listarea tehnică la BVB vrem să continuăm politica de consolidare şi dezvoltare a business-ului prin investiţii în vânzări, marketing şi suport, mai ales în noul context de creştere accelerată a eCommerce-ului, dar şi să obţinem o recunoaştere a valorii noastre pe piaţă“, spune Bogdan Aron.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO