Eveniment

Deputatul PNL Adriana Săftoiu, despre activităţile din PNL: Îmi este ruşine. Ne pregătim să sesizăm la CCR legile noastre

Deputatul PNL Adriana Săftoiu, despre activităţile din...

Autor: Elena Crangasu, Mediafax

19.12.2019, 18:12 892

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat, joi, pe Facebook, că îi este ruşine cu partidul din care face parte, deoarece îşi anulează propriile decizii, votează împotriva propriilor convingeri şi sesizează la CCR propriile legi. Ulterior, Olguţa Vasilescu şi filiala PSD Craiova au distribuit postarea.

„Îmi este rusine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că uşile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocaţia pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16% ,la produse alimentare de la 8 la 5) spunând <<Hei, noi, PNL în opoziţie am făcut legi neconstituţionale>>, acceptăm ca miniştri respinşi de comisiile parlamentare (într-o ţară în care se spune că Parlamentul reprezintă voinţa poporului şi nu Guvernul) să rămână miniştri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent şi mai periculos, votăm incriminarea <<drogurilor>> într-un mod total aberant...e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut şi asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem”, a scris Adriana Săftoiu, joi, pe Facebook.

Deputatul liberal a adăugat că viitorul pare îngrijorător, după modul în care se face politică.

„Îmi doresc din toată inima să fie sfârşitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îţi mai asiguri un loc pe liste?! Vai de aşa viitor”, a completat aceasta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO