Rămâi conectat

Politică Administrație

Gabriel Vlase de la PSD, propus de Klaus Iohannis pentru funcţia de şef al SIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Prezidenţială anunţă că Preşedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare preşedinţilor Parlamentului în care propune nominalizarea lui Gabriel Vlase pentru funcţia de şef al SIE, postul fiind liber de doi ani.

Gabriel Vlase este deputat PSD, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Deputatul este membru în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi în Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale.

Vlase este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, Universitatea Naţională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Naţională, Academia Naţională de Informaţii, şi doctor în Ştiinţe militare şi informaţii, Academia Naţională de Informaţii.

În septembrie 2016, Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat din funcţia de director al SIE.

Sursa: economica.net

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea