Adrian Câciu: Încheiem anul cu o creștere care va depăși 5%4Foto© realitatea.net

Adrian Câciu: Încheiem anul cu o creștere care va depăși 5%

, 6 știri, 17 vizualizări

„Dragi români, În cel mai complicat an din perspectivă economică de după cel de-al doilea război mondial permiteți-mi să vă mulțumesc pentru solidaritatea, încrederea și înțelegerea de care ați dat dovadă în această perioadă care a afectat puternic (cel puțin din perspectiva inflației ridicate) nu numai mediul socio-economic național dar și întreaga Uniune Europeană și economia mondială.

În perioadele complicate soluțiile se clădesc pe șapte piloni : curaj, rațiune, stabilitate, securitate, protecție, solidaritate și susținere. Asta am făcut, asta vom face! De multe ori, am tăcut și am făcut! Pentru că România s-a săturat de vorbe! România are, a avut și va avea nevoie de fapte!

Parteneriatul pe care l-am construit cu mediul socio-economic a confirmat diferența între a vorbi și a face! Dincolo de îngrijorările generate de efectele agresiunii rusești în Ucraina, am trecut împreună prin încercările acestui an, încercări care nu au fost deloc ușoare”, a scris Adrian Câciu, sămbătă pe Facebook, conform News.ro.