Alerta la spitalul Judetean Pitesti. 3 bolnavi mutati, dupa un scurtcircuit la aerul conditionat din camera de resuscitare4Foto© realitatea.net

Alerta la spitalul Judetean Pitesti. 3 bolnavi mutati, dupa un scurtcircuit la aerul conditionat din camera de resuscitare

, 6 știri, 27 vizualizări

”În această după-amiaza, în cadrul Unității de Primiri Urgențe a SJU Pitești a avut loc un incident, care, datorită personalului medical, nu s-a soldat cu victime. În jurul orei 15: 00, în camera de resuscitare a fost semnalat un scurtcircuit la aparatul de aer condiționat. Cadrele medicale au acționat imediat. Cablul de alimentare al aparatului a fost scos din priză și, astfel, evitată producerea unui incendiu”, au transmis, marți, reprezentanții Spitalului Județean Pitești, potrivit Realitatea de Pitești.

Potrivit sursei ciudate, nu a fost nevoie de intervenția reprezentanților ISU Argeș, prin echipa care asigură mentenanță nonstop la UPU.

”Menționăm că cei 3 pacienți aflați în respectiva încăpere au fost mutați imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată”, a mai transmis unitatea medical.