Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de bătrâni. Care este starea de sănătate a marelui actor5Foto© cancan.ro

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de bătrâni. Care este starea de sănătate a marelui actor

, 6 știri, 213 vizualizări

Alexandru Arșinel se află internat într-un cămin privat destinat persoanelor cu probleme locomotorii din București, acolo unde primește îngrijiri medicale de specialitate. În urmă cu o lună, actorul  a acuzat stări de rău, motiv pentru care a avut nevoie de un consult mai amănunțit, urmând ca la scurt timp să ajungă la acest centru specializat. Fiul actorului a oferit primele declarații!

Deși familia marelui actor a preferat să fie cât mai discretă în ceea ce privește starea de sănătate a acestuia, CANCAN.RO a aflat că Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă destul de delicată. În ciuda tratamentelor primite, directorul adjunct al Teatrului “Constantin Tănase” ar avea dificultăți în vorbire, dar și probleme fizice:

“A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele CANCAN.RO.